Блек Џек 21+3

Филијалата на програмата

тоа е една од широко популарни Блек Џек бесплатни бонус варијации развиена од страна на реални игри. Тоа е всушност комбинација на две маса игри - Блек Џек и покер Три-картичка. Тој нуди сите стандардни игра на Блек Џек бесплатни бонус заедно со опција да го поставите на страна залог да се направи покер рака. Тоа е игра според правилата на американски Блек Џек, а оттука и проверки дилер за блек џек, за разлика од Европската Блек Џек. Предност во однос на Европската Блек Џек е дека ако услуга го прави блек џек, ќе изгуби само оригинални вашиот облог и не го дели и двојки.

Целта на играта е да се направи покер рака од страна на добивање на комбинација на првиот и вториот картички на играчот со првата картичка услуга. Минималната и максималната залог е дозволено во базата игра се $1 и $2000 односно. страна облози варира од минимум $1 до максимум од $200.

CoinFalls Казино PlayNow

Правила на играта

 • Тоа е игра со 6 палуби 52 картички.
 • Сите картички се реконструира пред секој договор.
 • Услуга стои на сите 17s.
 • Двојно надолу е дозволено на било кои два карти.
 • Ќе добиете дополнителна картичка по двојно надолу.
 • Разделување е дозволено само еднаш, вклучувајќи ги Aces.
 • Двојно надолу исто така е дозволен по Сплит.
 • Осигурување е на располагање.
 • Играчите треба да се одржи на страна залог пред картички се решаваат со цел да се квалификува за исплата на страна залог.

Исплатата

Основни Влоговите Исплатата:

 • стандард - 1:1
 • Блек Џек - 3:2
 • осигурување - 2:1

ова Блек Џек бесплатни бонус нуди созревање до 99.63% на основните влогови.

Различните страна Влоговите на располагање и нивните исплати се како што следува:

 • Светлечки во која Комбинација на 3 картички од иста боја. сооднос исплата е 5:1.
 • Директно во која 3 картички на последователни ранг на мешани костуми. сооднос исплата е 10:1.
 • Три од еден вид во кој 3 картички на мешани костуми, но со ист ранг. сооднос исплата е 25:1.
 • Директно рамна во кои 3 картички на последователни ранг од иста боја. сооднос исплата е 40:1.
 • одговара 3 од еден вид во кој 3 картички со ист ранг од иста боја. сооднос исплата е 100:1.

Шансите на страна залог понудени од страна на blackjack е 92.86%.

CoinFalls Казино PlayNow

Финале мисли

оваа игра нуди интерфејс кој е многу мазна и лесно да се разбере. Во игра на оваа Блек Џек бесплатни бонус средствата во многу лесна начин кој им овозможува на играчите да се доживее повеќе забава и возбуда. На 2-во-1 игра ви обезбедува со потенцијал да заработи огромни исплата со ставање на страна облози во прилог на основните влогови. куќата работ во случај на главната облози е 0.41% а тоа е 4.62% во случај на несакани облози. ова Блек Џек бесплатни бонус е дефинитивно една од најдобрите дополнувања на 21+3 blackjack варијации.

Филијалата на програмата