Hi Lo Блек Џек

Starburst

Hi Lo BlackJack

Спроведување на нов пресврт на својата редовна игра на Блек Џек е Hi Lo Блек Џек. Овој додаток на функција ви овозможува да се обложуваат на вредноста на втората картичка да се решат од страна на дилер. Можете или да ја обложи да биде со поголема вредност или пониска вредност на првата картичка. Иако ова не влијае на вистинската игра, таа го додава на вашиот добивки и има значително влијание врз играта RTP, како и.

starburst fun slots

За инвеститорот на Hi Lo Блек Џек

Развиена од страна на Никта-реалистични, Hi Lo Блек Џек е резултат на партнерството помеѓу две игра развој компании. Дуото се собраа во февруари 2015 и ја дава на најдобар мобилен казино игри од тогаш.

За играта

Hi Lo Блек Џек е вашата вообичаена игра на Блек Џек со поздрави пресврт. Нема ништо комплицирано за овој додаток на. залог на функција Hi Lo едноставно додава забавно да се игра. Со вообичаените шест палуби на картички и облози, играта продолжува како ќе знаете. Изберете чипови во зависност од вредноста на влогот што сакате да поставите, а исто така и облози сакате да се игра. Откако ќе се направи, кликнете на копчето за договор за да започне играта.

Hi Lo е еден од облози ќе се игра во текот на Блек Џек. тука, играчот добива шанса да се обложи на вредноста на втората картичка, која ќе биде составен од страна на дилер по првата картички биле ставени на маса. сега, играчот или мора да избере високи или ниски, тоа е, мора да се погоди дали втората картичка ќе биде повисока или пониска вредност од првата картичка. Ако се погоди точно, тогаш можете да се плаќа за тоа веднаш. Од друга победа сценарио е кога вкупниот број на 21 е постигнат во самиот втората картичка. Притисни случува ако прв картичка е кец, и втората, исто така, се чини дека е кец. Играчот ќе изгуби облог ако втората картичка е кец, а првиот не е, или ако претпоставка е погрешна.

Откако залог Hi Lo е завршена, на редовно игра на Блек Џек продолжува. Прв вкупно 21 или поблиску до тоа е целта на играта.

резиме

Со RTP на 99.92%, Hi Lo Блек Џек е неверојатна верзија на редовните Блек Џек. Ако сте во потрага за некои дополнителни забава во вашата омилена казино игра, тогаш ова е вистинската игра да се инвестира во.

Best Games