Cool Jewels

Cool Jewels

Кул накит е онлајн слот игра од WMS и е првиот натпревар од нивниот список можете да го користите експлодира плаќа мотор. Слот за основа ја има 6 макари и ги плаќа сите начини. Можете да играте оваа игра од толку ниско, како 50p по вртење за да колку што £ 200 спин. Играта исто така има бонус круга како што се бесплатни вртења, каскадни макари и дивините.

Great Game Playing Experience

Графики и музика

Кул Накит има ледена kinda тема со различни обоени камења за украсување на макари. Графички не се навистина толку добро да се пишува многу за, но тие само за работа доволно да се направи вашата игра искуство не се здодевни. Музиката исто така е на иста линија и само не е доволно. Иако не е навистина разочарување се kinda копнеејќи повеќе.

перформанси

За игра кој е достапен во сите платформи Накит Кул е навистина добро оптимизиран за секоја од платформите. Одговорот на екран на допир мобилни телефони е голема и, исто така, игра игра без многу заостанува или одложувања. Навистина убаво работа од WMS за овој аспект.


Wild Symbols

Ја играат играта

Експлодира моторот плаќа во основа ви дава повеќе начини да се победи како диви симболи опустошат на репортажите од страна на детонација и експлодира насекаде. Во игра во никој случај не е како на класичен слот игри да победи мора да се добие 4 или повеќе појавување на симболите порамнуваат вертикално или хоризонтално. Потоа овие магични симболи се уништени за да ви обезбеди нови симболи и шанса да се победи повторно.


Classic Slot Game

Кул накит е во основа на 5 Ролна слот игра со повеќе начини да се победи. Можете да играте оваа игра од 50p по вртење за да колку што £ 200 спин. Слот има ниска до средна варијанса со многу често се случуваат мали победи. Можете исто така да добиете големи победи, но ти мора да имаат малку трпение за тоа.

Возбудлив и брза природата на оваа игра може да ве потсетам на Активните NetEnt е. Всушност, и двете од овие игри се обезбеди сличен тип на игра игра искуство особено од двата сличен вид на игра мотори.

Also this game has a free spins bonus which when triggered will you give you up to 8 бесплатни врти. This is actually triggered when 4 or more of the bonus symbols are destroyed.

Big Wins

правосилна пресуда

If you are looking for a slot game that not is not only about the wins but also gives equal importance to the game play itself then this the slot you have been looking for. Cool Jewels is not only about the big wins that it has to offer but it also has a really exciting game play that will keep you interested as long as you play this game.

Magical Symbols