контакт Coinfalls

CoinFalls Casino

Монета водопади има посветен тим за поддршка да одговори на сите прашања во врска со вашиот профил. Можете да ни се јавите на:

телефон: 020 3700 0991

Исто така можете да ни e-mail да се има подобра поддршка за вашите прашања.

Е-пошта: coinfalls.support@nektan.com

Contact CoinFalls

Ве молиме наведете вашето име и регистрираните мобилен број во вашата конверзација. Имајте на ум дека секој е-мејл комуникација не е безбеден. НЕ го вклучите вашиот PIN број или бројот на кредитната картичка во сите е-.

Ако сакате да ни пишете, нашите податоци за контакт се:
2.1 Waterport место
2 Europort авенија
Гибралтар

Play Casino Games Now