Termat dhe Kushtet e Kupës së Kampionëve Kick Off Win Boost

Don't Miss ourNEW PLAYER BONUSES

New Players Only. 30x kërkesat wagering,

Max conversions X4 applies. £10 Min Deposit. Slot Games Only.  t&c'sapply

1

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim do të jetë i 11-aktive – 17Gusht 2016 (GMT).
 • Vetëm Fitimi dhe Humbja (P&L) Aktiviteti gjatë periudhës së promovimit në lojërat e fatit do të llogariten drejt kualifikimit për Boost.
 • Të rritur do të jepen në bazë të fitimit neto (fitimet para reale) në të gjitha lojrat e fatit.
 • Në rast se net juaj P&L ka përllogaritur një minimum prej £ 10 në fitimet, ju do të merrni një nxitje të llogaritet në 20% e Fitimit tuaj bruto në të gjitha lojrat e fatit.
 • Në mënyrë që të jenë të ligjshëm për Boost promo Win, lojtarët duhet të ketë bërë një depozitë minimale prej £ 10 gjatë periudhës promovuese.
 • Maximum shuma e bonusit total është £ 100.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet. Fitimet jashtë shpërblimet janë mbuluar në 4x shumën bonus.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Vetëm wagers bëra në lojëra të vërtetë të parave do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering. Wagers bëra në Luaj për lojra falas nuk do të llogariten drejt kërkesave wagering.
 • Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë.
 • standard Termat dhe Kushtet zbatohen.
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.