Termat dhe Kushtet e Advent Calendar

Termat dhe Kushtet:

Depozitave £ 10 për të marrë 25 vishet në Quest Gonzo-së

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë e përditshme aktive 3 dhjetor 2016 (GMT).
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Rrotullimeve do të jetë 20P vlerë dhe e vlefshme për kërkimin e Gonzo
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 25 rrotullime falas në kërkimin Gonzo të vetëm
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme në depozitë tuaj të parë në atë ditë vetëm kur ju përdorni Kodin Bonus “GONZO25”
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar lojtarët vishet duhet të nisë kërkimin e Gonzo
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The
 • Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

Depozitave £ 10 për të marrë 10 vishet në Quest Gonzo-së

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë 2 aktivë në ditë, 10th dhe 17 December 2016 (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • Një bonus i 10 Vishet do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Këto Vishet do të jetë 20P vlerë dhe e vlefshme për kërkimin Gonzo të vetëm
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 10 rrotullime falas në kërkimin Gonzo-së
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme në depozitë tuaj të parë në atë ditë vetëm kur ju përdorni Kodin Bonus “GONZO10”
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar lojtarët vishet duhet të nisë kërkimin e Gonzo
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

50% Të përputhen deri në £ 100

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv në 7 dhjetor (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10 në ditën e promovimit.
 • Një bonus i 50% e depozitave deri tuaj në një maksimum prej £ 100 do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Ky bonus do të jetë aktiv në depozitë tuaj të parë në periudhën promovuese kur ju përdorni kodin bonus “PESËDHJETË”
 • Ky promovim mund të aktivizohet vetëm një herë në periudhën promovuese.
 • kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Depozitave £ 10 për të marrë 50 Gonzo vishet
 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv në dhjetor 23 2016 (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • Rrotullimeve do të jetë 20P vlerë dhe e vlefshme për kërkimin e Gonzo
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 50 rrotullime falas në kërkimin Gonzo-së.
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme në depozitë tuaj të parë në atë ditë vetëm kur ju përdorni Kodin Bonus “GONZO50”
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar lojtarët vishet duhet të nisë kërkimin e Gonzo
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

200% Të përputhen deri në £ 40

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv më 4, 13th, 16th dhe 21 December (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10 në ditën e promovimit.
 • Një bonus i 200% e depozitave deri tuaj në një maksimum prej £ 40 do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Ky bonus do të jetë aktiv në depozitë tuaj të parë në periudhën promovuese kur ju përdorni kodin bonus “200”
 • Ky promovim mund të aktivizohet vetëm një herë në periudhën promovuese.
 • kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • 100% Të përputhen deri në £ 100
 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv në 1, 5th, 8th, 15th dhe 22 December (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10 në ditën e promovimit.
 • Një bonus i 100% e depozitave deri tuaj në një maksimum prej £ 100 do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Ky bonus do të jetë aktiv në depozitë tuaj të parë në periudhën promovuese kur ju përdorni kodin bonus “100”
 • Ky promovim mund të aktivizohet vetëm një herë në periudhën promovuese.
 • kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Depozitave £ 10 për të marrë 25 rrotullime Starburst
 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë 6 aktive të përditshme dhe 12 dhjetor 2016 (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • Një bonus i 25 Vishet do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Këto Vishet do të jetë 10p vlerë dhe e vlefshme për Starburst vetëm
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 25 rrotullime falas në Starburst
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme në depozitë tuaj të parë në atë ditë vetëm kur ju përdorni Kodin Bonus “STAR25”
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar të vishet lojtarët duhet të nisë Starburst
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

300% Të përputhen deri në £ 30

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv në 9 dhe 19 dhjetor (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10 në ditën e promovimit.
 • Një bonus i 300% e depozitave deri tuaj në një maksimum prej £ 30 do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Ky bonus do të jetë aktiv në depozitë tuaj të parë në periudhën promovuese kur ju përdorni kodin bonus “300”
 • Ky promovim mund të aktivizohet vetëm një herë në periudhën promovuese.
 • kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • 10 rrotullime falas Starburst
 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë i përditshëm aktivë 18 dhjetor 2016 (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • Rrotullimeve do të jetë 10p vlerë dhe e vlefshme për Starburst vetëm
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 10 rrotullime falas në Starburst
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar të vishet lojtarët duhet të nisë Starburst
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.

Depozitave £ 10 për të marrë 100 rrotullime Starburst

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë i 14-aktive përditshme, 20th dhe 24 December 2016 (GMT).
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8orë
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë një minimum prej £ 10.
 • Një bonus i 100 Vishet do të shtohet në llogarinë tuaj.
 • Këto Vishet do të jetë 10p vlerë dhe e vlefshme për Starburst vetëm
 • Lojtaret do të marrin secili një maksimum prej 100 rrotullime falas në Starburst
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme në depozitë tuaj të parë në atë ditë vetëm kur ju përdorni Kodin Bonus “STAR100”
 • Rrotullime falas mund të marrin deri në 3 ditë pune nga fundi i promovimit të kreditohet në llogarinë tuaj.
 • Për të aktivizuar të vishet lojtarët duhet të nisë Starburst
 • Të gjitha fitimet fituara nga vishet do të shpërblehen në fondet bonus dhe të kryejë një kërkesë wagering të 30x shumën totale të fituara bonus.
 • Vetëm wagering në këto lojëra: Starburst, Quest Gonzo-së, Twin Spin, Spinata Grande, piramidë, Riches derrkuc, Parku Jugor, Jack Hammer, grepa Heroes, verboj Me, Neon Stax, Dracula, Jack and The Beanstalk, fitimtar, Reel Rush, Lights, Disco vishet, Koi Princess, Mythic Maiden, Sparks, stickers, Magic Portale, Blackjack Classic, Shop fruta, Flowers, avulli Kulla, rrahje me grushte, Angler Lucky, Arratisjes Tornado Farm, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man Invisible, Parku Jugor 2 Reel Chaos, Mbreti i Slots, Aliens, Shkëlqim, Guns N Roses, Master i Misterit, Drive, Aloha, Jimi Hendrix, Champions Cup, Nrvna, Kur Derra Fly, Motorhead, Sekretet e Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
 • Të kuletat e mëposhtme do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering dhe në këtë mënyrë: Cash Real, Bonus dhe pastaj Bonuset FreeSpin.
 • Shuma maksimale e konvertimit nga fondet bonus do të jetë i mbuluar në 4X shumën bonus dhënë. Fondet Bonus konvertohet automatikisht sapo wagering është e plotë.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Pasi kredituar rrotullime tuaja bonus mbeten të vlefshme për 7 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, e mbetur e fondeve bonus nga ky promovim do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus FreeSpin mund të jetë aktiv në çdo kohë, ju lutem shkoni te “llogaria ime” Seksioni për të parë të gjithë radhën tuaj bonus
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • standard Kushtet & Kushtet zbatohen.
 • Vendimi i menaxhmentit është përfundimtar në të gjitha rastet.