Termat dhe kushtet e premte Match Depozitave

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose mbi.
 • Ky promovim do të jetë aktiv në mes 00:01 dhe 23:59 më 6, 13th, 20th dhe 27 May 2016 (GMT).
 • Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të depozitojë dhe bast një minimum prej £ 10 dhe luajnë në çdo lojë slot.
 • Një bonus i 25% e depozitave tuaj të parë deri në një maksimum prej £ 50 do të shtohet në llogarinë e lojtarit.
 • Ky promovim do të jetë e vlefshme vetëm në depozitimin tuaj të parë në atë ditë.
 • Lojtarët kanë të drejtë për t'u kualifikuar një herë për këtë promovim në çdo ditë të periudhës së promovimit.
 • kredite bonus do të bëhen në llogarinë tuaj brenda 3 ditë pune nga fundi i nxitjen.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet. Fitimet jashtë shpërblimet janë mbuluar në 4x shumën bonus.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Vetëm wagers bëra në lojëra të vërtetë të parave do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering. Wagers bëra në Luaj për lojra falas nuk do të llogariten drejt kërkesave wagering.
 • Pasi kredituar bonus juaj mbetet e vlefshme për 28 ditë. Nëse ju nuk plotësojnë kërkesat wagering në këtë periudhë, Fondet e mbetura bonus do të hiqen nga llogaria juaj.
 • Lojtarët janë kujtoi se vetëm një bonus mund të jetë aktiv në çdo kohë.
 • standard Termat dhe Kushtet zbatohen.
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.