Termat dhe kushtet e Weekly Win Boost

Lojtarë të rinj Vetëm. 30x kërkesat wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Termat dhe Kushtet:

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • Ky promovim do të jetë 3 aktive, 10th, 17th, 24th dhe 31 May 2016 (GMT).
 • Vetëm Fitimi dhe Humbja (P&L) Aktiviteti gjatë periudhës së promovimit në lojërat e fatit do të llogariten drejt kualifikimit për Boost.
 • Të rritur do të jepen në bazë të fitimit neto (fitimet para reale) në lojërat e fatit.
 • Në rast se net juaj P&L ka përllogaritur një minimum prej £ 10 në fitimet, ju do të merrni një nxitje të llogaritet në 10% e Fitimit tuaj bruto në të gjitha lojrat e fatit.
 • Në mënyrë që të jenë të ligjshëm për Boost promo Win, lojtarët duhet të ketë bërë një depozitë minimale prej £ 10 në atë ditë.
 • Maximum shuma e bonusit total është £ 50.
 • Kërkesat standarde wagering e 30x shuma e bonusit të aplikojë para bonus apo çfarëdo fitimet përkatëse mund të tërhiqet. Fitimet jashtë shpërblimet janë mbuluar në 4x shumën bonus.
 • Fondet Bonus fituara nga ky promovim, mund të përdoret vetëm për të luajtur në lojërat tona të fatit.
 • Tërheqja e fondeve para wagering është i plotë do të pavlefshme të gjitha shpërblimet dhe çdo fitimet e tyre që i atribuohet llogari.
 • Vetëm wagers bëra në lojëra të vërtetë të parave do të kontribuojë në drejtim të kërkesave wagering. Wagers bëra në Luaj për lojra falas nuk do të llogariten drejt kërkesave wagering.
 • shpërblime bonus mund të marrin deri në 72 orë për të kreditohen në llogarinë tuaj.
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • i përgjithshëm Termat dhe Kushtet zbatohen. Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.