Termat dhe Kushtet – Drop Cash 200 x £ 10 Theme Gypsy Hëna

 • Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 • 200 Çmimet e £ 10 do të vendoset në llogaritë fituese në orën 12 pasdite e enjte 16 shkurt 2017 (BST) dhe do të shënojë fillimin e dhuroj.
 • GMT është ekuivalente e -9.30hrs ACST, KJO -1hr, PTZ + 8hrsCash duhet të pretendohet nga orën 12 pasdite të mërkurën 22 shkurt 2017 (GMT) duke shfrytëzuar të gjitha ose një pjesë të kredisë bonus.
 • Nëse me 12 pasdite e mërkurë (GMT) 22nd, llogaritë e dhëna nuk kanë vënë bast në një lojë online, kazino ka të drejtë të tërhiqet dhe të ri-vlerësuar çmimin.
 • Çmimet do të jetë 200 tufa e £ 10 Çmimi jepet në para të gatshme. Kjo kredi mund të tërhiqet menjëherë.
 • Promovimi do të pushojë në orën 12 pasdite (GMT) të mërkurën 22 shkurt 2017 shpërblime të holla do të jepen në të gjithë Nektan networkTo kualifikohen për hyrje lojtar duhet të keni hyrë në llogarinë e tyre që nga rezervat 1 mars 2016.The kazino të drejtë të refuzojë ndonjë pagesë promovuese nëse beson se promovimi ka qenë të abuzuar dhe / ose kur kushtet e ofertës nuk janë përmbushur.
 • standard Termat dhe Kushtet zbatohen.
  Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
  Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.