Termat dhe kushtet e Cash Drop

Don't Miss our New Player Bonuses!

New Players Only. 30x kërkesat wagering,

Max conversions X4 applies. £10 Min Deposit. Slot Games Only.  t&c'sapply

Termat dhe Kushtet :

 • Pesë çmime të £ 50 do të vendosen në llogaritë fituese në 12 mesditë e enjte 22 shtator 2016 (GMT) dhe do të shënojë fillimin e dhuroj.
 • Cash duhet të kërkohet nga orën 12 pasdite mesditës të enjten 29 shtator 2016 (GMT) duke vendosur një bast me të gjitha ose një pjesë të kredisë.
 • Nëse nga 12pm mesditë, llogaritë e dhëna nuk kanë vënë bast në një lojë online, ne kemi të drejtë të tërhiqet dhe të ri-dhënë çmimin.
 • Çmimet do të jetë pesë tufa e £ 50 dhe do të tërhiqen në mesditë e enjte 29 shtator 2016 në qoftë se ata nuk janë të pretenduar.
 • Çmimi jepet në kredi të holla.
 • Promovimi do të pushojë në mesditë të enjten 29 shtator 2016
 • Për t'u kualifikuar për hyrjen lojtar duhet të keni hyrë në llogarinë e tyre që nga 1 mars 2016.
 • Ne rezervon të drejtën të refuzojë ndonjë pagesë promovuese nëse beson se promovimi ka qenë të abuzuar dhe / ose kur kushtet e ofertës nuk janë plotësuar.
 • standard Termat dhe Kushtet zbatohen.
 • Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 • Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.