Termat dhe kushtet e Cash Drop

Lojtarë të rinj Vetëm. 30x kërkesat wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

£ 1500 KUSHTET DHE RREGULLAT CASH DROP

 1. Ky promovim është në dispozicion vetëm për mbajtësit e llogarive të vlefshme moshës 18 ose më shumë.
 2. Ky promovim do të jetë aktiv në mes të 00:01 3rd dhe 23:59 5Nëntor 2017.
 3. GMT është ekuivalente e -8.30hrs ACST, PTZ + 8orë
 4. Çmimi Total holla do të jetë £ 1500
 5. Çmimet mister do të jepen si më poshtë 15 x 100 £
 6. Llogaritë fituese do të zgjidhen rastësisht, nga lojtarët të cilët kanë hyrë në gjatë periudhës promovuese
 7. Çmimi holla duhet të kërkohet nga 12pm mesditë më 6 nëntor 2017 duke vendosur një bast me të gjitha ose një pjesë të parave të kredisë. Dështimi për të kërkuar çmimin nga data e rënë dakord do të thotë çmimin total është konfiskohet dhe rishpërndahen për një llogari tjetër të zgjedhur rastësisht
 8. Menaxhimi i rezervon të drejtën të refuzojë ndonjë pagesë promovuese nëse beson se promovimi ka qenë të abuzuar dhe / ose kur kushtet e ofertës nuk janë plotësuar.
 9. Menaxhimi i rezervon të drejtën për të anulluar, përfundojë ose të ndryshojë ndonjë konkurrencë apo promovim (ose rregullat e tyre) në çdo kohë dhe pa njoftim paraprak.
 10. Kushtet e përgjithshme të zbatohen. Vendimi i menaxhimit është i formës së prerë në të gjitha rastet.
 11. Ju lutemi të rrezikoj me përgjegjësi. Vizitoni www.begambleaware.org për më shumë informacion.