epike gems


 

Me këtë lojë scratchcard, lojtarët janë të klikoni mbi të 40 gems që ata shohin në ekran në shtëpi. Sapo ju klikoni butonin luajnë, ju jeni të klikoni mbi secilin prej perlë për të parë se çfarë ka secili për lojtarët. Atje jane 4 miniera që janë të fshehura rastësisht në gems; nëse lojtarët klikoni mbi to, atëherë loja menjëherë vjen në një fund. Ne anen tjeter, nëse lojtarët klikoni mbi 36 gems pa klikuar në minierat e fiton, atëherë lojtari do të jepet.


CoinFalls Casino PlayNow

Gameplay kryesor i kësaj loje është i varur nga gems që ju të klikoni. Kjo është një shans lojë të bazuar se është e varur në fat tuaj, prandaj sigurohuni që ju të klikoni në çdo diamant me kujdes maksimal për të ka disa që mund të përfundojë në lojë për ju. Atje jane 40 gems në ekran dhe lojtar duhet të klikoni mbi secilin për të parë se çfarë perlë ka për ta në Epic Gems lojë scratchcard.


iphone-epike-gems

Rreth zhvilluesi i epik Gurë Kristali

Gems epike është zhvilluar nga Gamevy cila është një nga zhvilluesi i saj kryesor lojë në industrinë iGaming, ato krijojnë lojra me cilësi dhe janë një furnizues i licencuar që të krijojë me cilësi kazino lojëra për lojtarët për të shijuar.


ipad-epike-gems

Si për të luajtur? Më shumë në lojë

Ka rregulla të caktuara që lojtarët duhet të mbani në mend ndërsa duke luajtur Epic Gurë Kristali:

  • Para fillimit të lojës, parë lojtari ka nevojë për të vendosur bastin e tij. Madhësia bast në masë të madhe vendos të fitojë shuma kështu lojtari ka nevojë për të zgjedhur shumën e mirë mençuri.
  • Në ekran, shuma çmim i parë do të shfaqet, kjo shumë çmim i parë është shuma lojtari mund të fitojë me bast se ai vendos
  • Atje jane 40 gems se lojtari ka për t'u marrë me të dhe 4 minierat.
  • Gjenerator perlë është ai që do të tregojë nëse gem keni klikuar në një perlë apo minierë. Nëse lojtari klikimeve në perlë që ajo do të zhduket, por në qoftë se ai klikimeve në minierën se ajo do të përfundojë të gjithë lojës.

Në këtë lojë scratchcard, ky lojtar ka mundësi për të holla nga fitimet e tij në çdo kohë. Kjo është një lojë interesante që përmban një fitore gameplay të menjëhershme për lojtarët për të fituar më shumë.


CoinFalls Casino PlayNow

përmbledhje

Gërmoj nëpër libra në Epic Gurë Kristali në Coinfalls Kazino dhe shikoni se çfarë kjo lojë kazino është për ju. Shkoni përpara dhe të luajnë këtë lojë kazino sot!