Castle Builder II

CoinFalls Casino

Rabcat tani ka zbuluar Vazhdim për gjithnjë emocionuese slot tyre ndërtues Kalaja, me një slot titulluar me vend Castle Builder 2. Kjo lojë është e thënë të jetë një përmirësim me atë të paraardhësit të tij, dhe ka, edhe me shume, karakteristika për të rritur pagim tuaj. Ju mund të lexoni më tej dhe të mësojnë më shumë për këtë vend i caktuar.

King Kong Cash

Mësoni më shumë për ndërtimin Kështjella në pagesë bonus automat

Me Kalaja Builder 2 ju keni 3 rreshtave, 5 reels dhe 15 paylines fikse. Ju merrni dy nivele në këtë slot pa pagesë bonus makinë. Niveli i parë përfshin të zgjedhin midis tre personazhet kryesore. Këto karaktere ishin gjithashtu të shquar në versionin origjinal të lojës.

Ne fillim, ju pritet për të zgjedhur një nga dy karaktere, përkatësisht Sam dhe Mandy. Pasi niveli i parë është përfunduar, individi i tretë është shpallur. Në nivelin e parë, ju gjithashtu do të kërkohet për të zgjedhur një vend për të filluar nga. Një hartë do të paraqitet për ju vendosni se ku të fillojë nga.

Ky vend i caktuar ka disa simbole me vlerë të ulët që përfshijnë një tullë, granit, propozoj dhe gur. Ikonat me vlerë të lartë përfshijnë një bar ari, një kurorë dhe një gjoksi thesar. Shpejtësia me të cilën ju të ndërtuar kështjella tuaja do të varet nga numri i combos fituese që ju të tokës me përputhen ikona.

 

Wild dhe shpërndani Symbols Reign i madh

Në Castle Builder 2 simboli egër përfaqësohet nga ose Sam ose Mandy. Kjo do të varet nga individi që keni përzgjedhur nga fillimi i lojës. Cilado icon egra ju zgjidhni, ajo do të zëvendësojë të gjitha simbolet e tjera për të rritur shanset tuaj për të fituar kombinime ulje.

I vetmi simbol në rrotullat që Wilds nuk mund të zëvendësojë, është ikona shpërndaj. Ikona Scatter është përshkruar këtu si Pink Spin Lirë ikonë. Ju duhet të dini se në këtë vend i caktuar të ndërtimit tuaj kala shfaqet në anën e majtë të ekranit. rrotullat, ne anen tjeter, mund të shihet edhe në anën e djathtë të ekranit.

King Kong Cash

Features bonus

Me këtë të lirë bonus automat, ju do të mbushë 8 rrjetet që mund të shihet në këndin e ulët e majtë të ekranit tuaj duke luajtur. Kjo është bërë, kur ju tokës fituar combos. Si rrjetet janë duke u mbushur, ndërtimi juaj kalaja do të jetë në një fazë të avancuar. me 8 rrjetet e mbushur, ndërtimin tuaj kështjellë për një individ është atëherë i plotë.

Ju pastaj do të merren në një vend të ndryshëm, ku ju do të fillojë një tjetër ndërtimin kështjellë për karakterin tuaj të zgjedhur. Pasi të gjitha kështjellat e mundshme për një individ ka qenë e ndërtuar, ju do të

CoinFalls Free Casino