Mjeshtre e fatit


Substitution Symbols

Blueprint Gaming sjell në telefonat tuaj celular A paguar nga lojëra elektronike kazino telefonit game ata e quajtën mjeshtre në Fortune. Kjo është një vend i caktuar oriental-themed celular me një fonogram të mirë dhe një të ndjehen japoneze anime. Ju gjithashtu kanë një tipar bonus falas vishet në ofertë, lexoni më për të mësuar më shumë për këtë funksion.

Gameplay Unique

A Pay By Phone Slots Casino

Kjo paguajnë nga lojëra elektronike kazino telefon vjen me 4 rreshtave, 5 reels dhe 40 paylines aktive. The reels are transparent and you have the Mistress Of Fortune at the top of the playing screen. This blue haired woman watches on as you play this mobile slots.

On the transparent reels, you have four elemental symbols namely water, earth, wind and fire. These elemental symbols have high values and there are also playing card low-value symbols of A, J, K, Q, 9 dhe 10.

Red Dragon Scatter And Gold Wild Special Symbols

A Large Gold Wild symbol can substitute other symbols on the reels to boost your chances of landing wild assisted combo wins. The only symbol the Wild icon cannot substitute is the red dragon Scatter symbol.

This symbol can be seen only on reels 2, 3 dhe 4. The red dragon scatter will also activate the main bonus feature of this pay by phone slots casino which is a Free Spins bonus feature.

The Free Spins Of This Pay By Phone Slots Casino Game

You can activate the Free Spins bonus feature of this pay by phone slots casino by landing at least three red dragon Scatter icons on reels 2, 3 dhe 4. Players are awarded five free spins initially, but by landing three more scatter symbols during the free spin round you will retrigger this bonus feature.

Players can earn as many as 255 free spins in this video slot. Gjatë rrotullime falas, a mystery symbol is included on the reels. This mystery symbol will change into matching symbols which should help players earn massive payouts.

Gameplay Unique

Për të përmbledhur

With the Mistress Of Fortune is a very interesting and fun playing game. The anime style graphics are really cool and the soundtrack is also decent. The free spins bonus feature is where players can earn as much as 255 free spins to boost their chances of earning combo wins and massive payouts. With this pay by phone slots casino, ju mund të presin një RTP në shumën prej 94.95%.

Substitution Symbols