Pixie Gold

Lojtarë të rinj Vetëm. 30x kërkesat wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Slot on Coinfalls Casino


Pixie Gold is nothing that you expect it to be! You will not see your regular reels here in this slot, but will be surprised by a completely new layout! This slot on Coinfalls Casino is here to give you an out of the world experience in slots, and you will not be disappointed. It has a different theme and a unique design, which makes it a stylish slot but with an easy gameplay.

King Star Symbol

Pixie Gold has a layout that will blow your mind!


In the first look, Pixie Gold might look like a 8 reel slot with four reels in the middle being highlighted. But in reality, there are only five reels in all. This confusing pattern might be tricky to look at, but once the reels start spinning everything becomes clear! There is nothing complicated about this slot, it only has a unique design to please your eyes. Ju vetëm duhet të marrë të përdoret për vendosjen e lëkundet. Atje jane 1296 mënyra për të fituar, i cili është një numër i rastësishëm, kur ne flasim për paylines.


Pixi Gold Mobile


Rrotullat kryesore janë në mes, të cilat janë katër në numër, dhe gjithashtu kemi katër simbolet në to. Këto katër reels janë konsideruar si NJE mbështjell, edhe pse ata kanë simbole të ndryshme në secilin. Rrotullat e tjera në anën kanë hapësirë ​​të 3 simbolet. Kthesë vjen këtu! Kështu që, kjo është vetëm një 5 reels slot - një shtjellë të madhe në mes, dhe dy në çdo anë. prandaj Një fitore tre simbol është kur ju merrni dy simbolet në 1 dhe mbështjell 3, dhe i njëjti simbol në ndonjë nga rrotullat mesme. Probabiliteti është padyshim lartë, Kur një simbol përputhen vetëm që ka për të dalë një herë në makinë katër-mesme.


Pixi Gold Tab


Pixie Gold është simbol egër këtu, dhe kjo zanash bjonde sjell vetëm lajmin e mirë. Ajo mund të zëvendësojnë të gjitha simbolet, përveç simbolit Mbreti Star. Ky simbol të egra mund të shfaqen vetëm në mbështjell 3, se edhe vetëm në lojë bazë. But the main feature you will love is the free spins feature. You might only get ONE free spin at a time, but that is not something to be disappointed about because it can be re-triggered! A tiny mouse will be seen at the bottom of the reels always carrying a cart, which is definitely a cute sight. The mouse randomly stops with his cart under a reel, and if that reel has the King Star symbol, then you get a free spin. While all these cute things are on, simboli i egër mund të bëjë daljen e mbi të dytë apo të tretë të mbështjell për të sjellë në fat shtesë për ju!

Win Lots Of Cash

përfundim


Pixie Gold është një vend i caktuar me një gameplay lehtë dhe një plan urbanistik interesante! Layout është arsyeja pse ju mund të ecin jashtë me shumë të holla! Pra, luajnë tani dhe përjetojnë më të mirë!

Easy Gameplay