shkop polici 21+3

 

ajo është një nga shumë popullore Blackjack pa pagesë bonus variacione zhvilluar nga Games realiste. Kjo është në fakt një kombinim i dy lojrave tryezë - Blackjack dhe Tre-card poker. Ajo ofron të gjitha gameplay standard të një Blackjack pa pagesë bonus së bashku me opsionin për të vendosur një bast anë për të bërë një dorë poker. Ajo është luajtur sipas rregullave të Amerikës Blackjack dhe kështu kontrolle tregtari për blendë, ndryshe nga Blackjack Evropian. Avantazhi mbi Blackjack Evropian është se nëse tregtari bën shkop polici, ju do të humbni vetëm bast tuaj origjinale dhe nuk ndan dhe dyshe.

Qëllimi i lojës është që të bëjë një dorë poker duke marrë një kombinim të kartave parë dhe të dytë të lojtarit me kartën e parë të shitësit. Bast minimale dhe maksimale e lejuar në lojë bazë janë $1 dhe $2000 përkatësisht. Bastet anësore të ndryshojnë nga një minimum prej $1 në një maksimum prej $200.

CoinFalls Casino PlayNow

Rregullat e lojës

 • Ajo është luajtur me 6 kuvertën e 52 letra.
 • Të gjitha kartat janë riorganizuar para çdo marrëveshje.
 • Tregtari qëndron në të gjitha 17s.
 • Dyfishtë poshtë është e lejuar në çdo dy kartat.
 • Ju do të merrni një kartë shtesë pas poshtë dyfishtë.
 • Ndarja është e lejuar vetëm një herë, Duke përfshirë Aces.
 • Dyfishtë poshtë është e lejuar edhe pas një ndarje.
 • Insurance është në dispozicion.
 • Lojtaret duhet të vendosni një bast anë para se kartat janë trajtuar në mënyrë që të kualifikohen për pagesa anësore bast.

pagesat

Themelore Baste Pagesat:

 • standard - 1:1
 • Blackjack - 3:2
 • Insurance - 2:1

kjo Blackjack pa pagesë bonus ofron një shpagim deri në 99.63% në baste themelore.

Bastet e ndryshme Side dispozicion dhe Pagesat e tyre përkatëse janë si më poshtë:

 • Flush në të cilën Kombinim i 3 kartat e njëjta padi. raporti pagim është 5:1.
 • Drejt në të cilën 3 kartat e rangut të njëpasnjëshme të kostume të përziera. raporti pagim është 10:1.
 • Tre të një lloji në të cilën 3 Kartat e kostume të përziera, por me të njëjtën gradë. raporti pagim është 25:1.
 • Straight Flush në të cilën 3 kartat e rangut të njëpasnjëshme të njëjtën padi. raporti pagim është 40:1.
 • i përshtatshëm 3 e një lloji në të cilën 3 karta me të njëjtin rang të njëjtën padi. raporti pagim është 100:1.

Nga ana bast shanset e ofruara nga Blackjack është 92.86%.

CoinFalls Casino PlayNow

Mendime përfundimtare

Kjo lojë ofron një ndërfaqe e cila është shumë e qetë dhe të lehtë për të kuptuar. The gameplay i kësaj Blackjack pa pagesë bonus të ardhurat në një mënyrë shumë seamless e cila i lejon lojtarët për të përjetojnë më shumë argëtim dhe eksitim. Loja 2-in-1 ju ofron me potencialin për të fituar pagim të madh duke e vendosur baste anësore përveç baste themelore. Buzë shtëpisë në rast të basteve kryesore është 0.41% ndërsa ajo është 4.62% në rast të basteve anësore. kjo Blackjack pa pagesë bonus është padyshim një nga Futjet më të mira në 21+3 variacione Blackjack.