Zeus III (Sci Games)

Greek gods

A jeni në kërkim të gjetjes së një slot online që operon në të dy PC dhe pajisje të lëvizshme dhe ofron pabesueshme karakteristika falas tjerr? pastaj Zeus III (Sci Games) online slot është destinacioni juaj! Kjo është një vend i caktuar unike në internet zhvilluar nga lojrat WMS, i cili është i njohur për të ardhur deri me video games të reja dhe lojra online.


WMS Gaming

Zeus III (Sci Games) ju ofron një të këndshme 6-lëkundet dhe 192 betline platform to put lots of money at stake and win a very big amount per spin. Ju mund të mrekullohemi kur ju shikoni strukturën e mbështjell dhe mënyrën se kjo lojë e madhe përparon.

theme dhe simbolet e lojës së:

Tema Zeus III është i bazuar në perëndive greke dhe epokës së tyre. Kjo është qartë e dukshme në sfond tempulli i lashtë i greke dhe retë enden përreth rrotullat. në të vërtetë, reels mbulojnë të gjithë ekranin, si numri i rreshtave të rritur per mbështjell. Të gjitha funksionet e nevojshme janë të dukshme në anën e majtë të ekranit, të cilat përfshijnë auto-play, madhësia bast, paylines etj.

Të gjitha objektet e famshme e lashtë greke janë përdorur Zeus III (Sci Games) si simbole me vlerë të lartë. Kjo kryesisht përfshin një monedhë antike, një vazo, nje anije, një përkrenare, Pegasi dhe Zoti Zeus. Ka edhe simbole vlerë të ulët, të cilat përfshijnë simbolet e kartave të luajtur.

Vetë Zeus luan si simbol të egra në këtë lojë, në qoftë se tokat në mbështjell gjatë lojës bazë. megjithatë, simboli tempulli është simbol i egër në këtë lojë dhe të shpërndaj është e përfaqësuar nga një rrufe rrufe në dorë Lord Zeus '.


Win Amazing 50 Free Spins

karakteristika bonus:

karakteristika bonus të tempullit të egra:

Simboli tempulli i egër mund të tokës kudo në rrotullat dhe kjo mund të zëvendësojë simbole të tjera me natyrë për të formuar një rend më të mirë.

Zgjerimi i egër:

Zoti Zeus është një tjetër simbol të egra në Zeus III (Sci Games) online slot, të cilat mund të tokës në formë të bërë pirg. It acts as the expanding wild symbol and covers all the positions if you get the stacked wilds of Lord Zeus.


Lord Zeus

rrotullime falas funksion:

rrotullime falas është diçka për të cilën çdo lojtar luan Zeus III (Sci Games). Kjo slot online ofron rrotullime falas në masë. Land vetëm 3 hodhi diku në mes të 2nd dhe 6th mbështjell dhe ju do të fitojë 10 rrotullime falas. tokë 4 shpërndan, ti do ta marresh 25 rrotullime falas dhe ulje 5 shpërndan do të tjerr më me fat për ju në këtë lojë, sepse ju do të fitojë mahnitshme 50 rrotullime falas me një 50x shumëzues befasues. Të lëkundet mund të kaloni pozicionet e tyre gjatë rrotullime falas rrumbullakët për të rritur fiton tuaj. Ju mund të fitojë shumë 5 rrotullime falas, nëse ju të tokës 2 më shumë shpërndan gjatë raundit të lirë tjerr.


Join CoinFalls Casino

vendim:

WMS lojrave ka ruajtur reputacionin Zeus online slot, duke shtuar disa karakteristika të vërtetë të mahnitshme bonus. Ky vend i caktuar ka 96.1% Shkalla e RTP me 3.81% edge shtëpi dhe kjo është ajo që e bën këtë slot dëshirueshme!


Play At CoinFalls Casino