Kontakt Coinfalls

CoinFalls Casino

Coin Falls ka një ekip të dedikuar mbështetje për t'iu përgjigjur ndonjë pyetje në lidhje me llogarinë tuaj. You can call us at:

telefon: 020 3700 0991

Ju gjithashtu mund të na dërgoni email që të ketë mbështetje më të mirë për pyetjet tuaja.

Email: coinfalls.support@nektan.com

Contact CoinFalls

Ju lutemi të përfshijnë emrin tuaj dhe numrin e telefonit të regjistruar në korrespondencën tuaj. Vini re se çdo komunikimet email nuk është e sigurtë. MOS përfshijë numrin tuaj PIN ose numrin e kartës tuaj të kreditit në çdo email ju dërgoni.

Nëse ju doni të na shkruani, Detajet tona për kontaktim janë:
2.1 Waterport Place
2 Europort Avenue
Gjibraltar

Play Casino Games Now