Sarat & Kaayaan-25% mana Nepi Pikeun £ 1000 Daily

Sarat & Kaayaan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal poean aktif antara 16, 17th jeung 18 Désémber 2016 (GMT)
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs.
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 25% tina deposit kahiji Anjeun per poé nepi ka maksimal £ 1.000 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu.
    sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering.
  • Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • Mangga buka “sajarah akun mah” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.