Lebaran Spins serelek Sarat jeung Kaayaan

Lebaran SPINS Sarat jeung Kaayaan serelek

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip antara 00:01 31st Oktober 2017 jeung 23:59 2nd November 2017.
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • 100 hadiah tina 100 spins bébas on Wolf Run bakal ditempatkeun kana rekening unggul dina 12pm 31st Oktober jeung bakal ditandaan mimiti giveaway nu.
  • A bonus tina 100 Spins bakal ditambahkeun kana rekening winnings pamaén.
  • Pikeun cocog keur Éntri pamuter nu kudu geus asup kana rekening atawa sanggeus 1st Oktober 2016
  • Spins ieu bakal patut 40p unggal jeung valid on Wolf Run wungkul.
  • Dina raraga ngaktipkeun spins pamaén kudu ngajalankeun Wolf Run
  • Winnings earned ti spins bakal mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • dana bonus mawa sarat wagering of 30x kudu patepung méméh bonus jeung sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped na ieu sareng sagala winnings salajengna jadi withdrawable.
  • Jumlah artos maksimum tina dana bonus bakal capped di 4x jumlah bonus dileler. dana bonus ngarobah otomatis pikeun kas sakali wagering geus réngsé
  • sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE, cacing, top Cat, 100K Piramida, hideung randa, kulawarga Guy, Ghostbusters, Panas Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Ark Noah urang, Sherlock Holmes: The Hunt pikeun Blackwood, Western Belles, Kabayang Simpenan Triple ekstrim Spin, Kabayang tina Fortune: ultra 5 Reels
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus na bonus spin lajeng bébas.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat dina periode ieu, sésana spins ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Sarat standar & Kaayaan panawaran.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.