BONUS SPINS TERMS AND CONDITIONS

Don't Miss our New Player Bonuses!

New Players Only. 30x Syarat Wagering,

Max conversions X4 applies. £10 Min Deposit. Slot Games Only.  t&c'sapply

Sarat Jeung Kondisi

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • This promotion will be active on 6th, 13th, 20th, 27th April 2017 (BST).
  • BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • The Spins will be worth 20p and valid on Da Vinci Diamonds only
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 20 free spins on Da Vinci Diamonds on their first deposit of each day within in the promotion period.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • In order to activate the spins players must launch Da Vinci Diamonds
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Triple Red Hot 7 sacara Free Games, Manéhna hiji Beunghar Hayang, Tea Texas, triple Diamond, 100,000 piramida, Capt. Quid sacara peureum Quest, Firaun sacara Fortune, Cleopatra, Da Vinci Inten, inten Ratu, Hot Roll Super Times Pay, Money abad pertengahan, Nouveau riche, Shamrockers Eire ka batu, Vegas Baby!, ucing, Kitty Glitter, Ark Noah sacara, Countries Pahlawan, Silent Movie, Pixies tina Leuweung, hideung randa, coaster Cash, Cleopatra PLUS, ajag Pase, Da Vinci Inten Dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masker San Marco, Khasanah tina Piramida, Wolf Run, Miss Beureum, Miss White, gelembung Craze, Poé tina Dead, kulawarga Guy, seuneu Kuda, seuneu Opals, Partéi taman, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, coaster Cash, Cleopatra PLUS, ajag Pase, Da Vinci Inten, dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masker San Marco, riches Maya, Khasanah tina Piramida, Wolf Run, Miss Beureum, Miss White, gelembung Craze, Poé tina Dead, kulawarga Guy, seuneu Kuda, seuneu Opals, Partéi taman, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, Gypsy Pase, Hexbreaker 2, dina BloomJeopardy!, Prowling Panther, Storm Siberian, Kabayang tina Fortune® On Tour, Kabayang tina Fortune® Triple ekstrim Spin, Kabayang tina Fortune® Ultra5Reels, Lucky Larry sacara Lobstermania 2Natural Powers, Pasifik Paradise, Sherlock Holmes The Hunt for BlackwoodtokidokiLucky Town, Transformers Battle for Cybertron, bar Candy, Putra Mesir, Khasanah of Troy, 1421 Voyages of Zheng He, 100 Ladies, 100 Pandas, Apollo rising, StinkinRich, Wolf Rising, Western Belles, Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Christmas, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.