Sarat jeung Kaayaan-Bonus Spins Thursdays

Sarat & KAAYAAN

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 5, 12th, 19th jeung 26th Januari 2017 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrsTo jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • Nu Spins bakal 10p patut jeung valid dina Starburst onlyPlayers unggal bakal nampa maksimal 25 spins bébas dina Starburst dina deposit kahiji maranéhanana dina dina periode promotion.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun pamaén spins kudu ngajalankeun Starburst ngan
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler.
  • dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji FreeSpin bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh queueManagement bonus Anjeun cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.