Sarat Sareng Kondisi Baywatch Hadiah tarik

BAYWATCH Hadiah Sarat jeung Kaayaan tarik

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. promotion ieu bakal aktip antara 00:01 09/11/2017 jeung 23:59 15/11/2017.
  3. GMT teh sarua -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. promotion Ieu sadia ka sadaya pamaén sakuliah casinos milu dioperasikeun ku Nektan (Gibraltar). nu 175 rekening unggul bakal acak dipilih ti éntri jaringan-lega ieu jadi.
  5. Qualifying kaulinan pikeun promosi ieu Baywatch.
  6. The Jumlah hadiah bakal £ 2500 Cash na 3500 spins bonus.
  7. hadiah:
    1st £ 1.000
    2nd – 5th £ 100
    6-15th £ 55
    16th – 37th £ 25
    61st – 100th 50 spins
    101th – 150th 25 spins
    151st – 175th 10 spins
  8. Pamaén bakal dileler salah Éntri draw keur unggal £ 20 tunai staked dina Baywatch slot kaulinan
  9. The rekening unggul bakal dipilih acak, ti pamaén anu geus mumpuni kana jieun. Beuki éntri pamaén dibangkitkeun, nu leuwih gede di Chances unggul janten.
  10. A pamuter tunggal nyaeta layak meunang sakali wungkul. Lamun pamaén anu digambar dua kali, hadiah hargana luhur ieu dileler otomatis, sarta ulang draw bakal dilakukeun.
  11. Unggul pamaén tunai kedah nampi aya hadiah dina 48 jam ti tanggal promotion tungtung na waktu, ku logging ka rekening maranéhanana
  12. Spins bonus bakal credited dina 72 jam sanggeus ahir promosi.
  13. syarat Wagering tina 30 x jumlah bonus nerapkeun saméméh bonus nu ngarobah ka kas tur sagala winnings saluyu bisa ditarik.
  14. 4x Konversi: jumlah artos maksimum tina dana bonus pikeun kas bakal capped di 4x jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  15. dana bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: mahluk luar angkasa, Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, South Park, South Park Reel rusuh, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, MegaJackpots Cleopatra, Siberian Storm Megajackpot, Pulo O'Plenty, Wolf Run, Star lampion, Gong Xi Fa Cai, Monyet langkung, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II jeung Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE, cacing, top Cat, 100K Piramida, hideung randa, kulawarga Guy, Ghostbusters, Panas Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Ark Noah urang, Sherlock Holmes: The Hunt pikeun Blackwood, Western Belles, Kabayang Simpenan Triple ekstrim Spin, Kabayang tina Fortune: ultra 5 Reels.
  16. dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun maénkeun dina kaulinan slot tangtu.
  17. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  18. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  19. Sagala tunai atanapi bonus hadiah unclaimed bakal acak redistributed ka pamaén qualifying
  20. Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  21. Sarat jeung Kaayaan Umum panawaran. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.
  22. Gamble responsibly. Pikeun inpo leuwih lengkep mangga buka www.begambleaware.org