Syarat sareng katangtuan – leupaskeun Cash 200 x £ 10 Gypsy Pase Téma

Pamaén Anyar Ngan. 30x Syarat Wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • 200 hadiah ti £ 10 bakal disimpen kana akun unggul di 12pm Kemis 16 Pebruari 2017 (BST) jeung bakal cirian mimiti giveaway nu.
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrsCash kudu diklaim ku 12pm Rebo 22nd Pébruari 2017 (GMT) ku redeeming sadaya atawa sababaraha kiridit bonus.
  • Lamun ku 12pm Rebo (GMT) 22nd, akun dileler geus teu wagered dina hiji game online, kasino ngabogaan hak pikeun mundur jeung re-pangajén hadiah.
  • Nu hadiah bakal 200 bets £ 10 Hadiah dileler di tunai. kiridit ieu bisa ditarik lempeng jauh.
  • promotion bakal cease di 12pm (GMT) Rebo 22nd Pébruari 2017 hadiah Cash bakal dileler peuntas Nektan networkTo cocog keur entry pamuter kudu geus asup kana akun maranéhanana saprak cadangan kasino Maret 2016.The 1st hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tina tawaran anu teu kaeusi.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
    Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
    kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.