Sarat jeung Kaayaan £ 1500 Pasanggiri

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 19th Méi nepi ka 25th Méi (GMT)
  • Dina raraga pikeun ilubiung pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 salila periode promosi
  • Nu winners bakal ditempatkeun dina urutan ti pangluhurna ka panghandapna gumantung liang maranéhanana wagering.
  • Nu hadiah bakal dileler saperti kieu:
    • 1st – £ 500 Cash
    • 2nd - 5 – £ 250 Cash
  • Ngan wagering dina kaulinan slot nyumbang ka arah turnamen.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • hadiah Cash bisa nyokot nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • Winners bakal ngahubungi langsung ku kasino nu
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.