20% Win naekeun Daily Cleo Plus tema nepi ka £ 200

Sarat & KAAYAAN

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • bonus Ieu bakal aktip antara 5 – 11th Januari 2017 GMT.
    GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
    Ngan Untung jeung Loss (P&L) dina kaulinan slot antara 00:00 & 23:59 (GMT) dina poé promotion bakal cacah arah kualifikasi pikeun naekeun nu.
  • Naekeun bakal dileler nurutkeun kauntungan net (winnings duit nyata) dina liang.
  • Dina acara nu net P Anjeun&L geus accrued a minimum £ 10 di winnings, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 20% ti P gross Anjeun&L.
  • Dina raraga jadi layak pikeun naekeun Win, pamaén kudu dijieun deposit minimum £ 10 dina poé promosi.
  • Maksimum total win dorongan jumlah anu £ 200 dina dana bonus.
  • syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler.
  • dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé.
  • Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.