Sarat jeung Kaayaan Advent Calender

Syarat sareng katangtuan:

Deposit £ 10 meunangkeun 25 spins dina Quest Gonzo sacara

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip poean 3 Désémber 2016 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Nu Spins bakal 20p patut jeung valid dina Quest Gonzo sacara
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 25 spins bébas dina Quest Gonzo urang ngan
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu sawaktos Anjeun make Code Bonus “GONZO25”
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun pamaén spins kudu ngajalankeun Gonzo sacara Quest
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The
  • Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

Deposit £ 10 meunangkeun 10 spins dina Quest Gonzo sacara

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal 2nd poean aktip, 10th jeung 17 Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 10 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • Spins ieu bakal 20p patut jeung valid dina Quest Gonzo urang ngan
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 10 spins bébas dina Quest Gonzo sacara
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu sawaktos Anjeun make Code Bonus “GONZO10”
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun pamaén spins kudu ngajalankeun Gonzo sacara Quest
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

50% Cocog nepi ka £ 100

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 7 Désémber (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10 dina poé promosi.
  • A bonus tina 50% anjeun deposit nepi ka maksimal £ 100 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • bonus Ieu bakal aktip dina deposit kahiji Anjeun dina periode promosi sawaktos Anjeun make kode bonus “LIMA PULUH”
  • promotion ieu ngan bisa diaktipkeun sakali dina periode promosi.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Deposit £ 10 meunangkeun 50 Gonzo spins
  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 23rd Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • Nu Spins bakal 20p patut jeung valid dina Quest Gonzo sacara
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 50 spins bébas dina Quest Gonzo sacara.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu sawaktos Anjeun make Code Bonus “GONZO50”
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun pamaén spins kudu ngajalankeun Gonzo sacara Quest
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

200% Cocog nepi ka £ 40

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 4, 13th, 16th jeung 21 Désémber (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10 dina poé promosi.
  • A bonus tina 200% anjeun deposit nepi ka maksimal £ 40 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • bonus Ieu bakal aktip dina deposit kahiji Anjeun dina periode promosi sawaktos Anjeun make kode bonus “200”
  • promotion ieu ngan bisa diaktipkeun sakali dina periode promosi.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • 100% Cocog nepi ka £ 100
  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 1st, 5th, 8th, 15th jeung 22nd Désémber (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10 dina poé promosi.
  • A bonus tina 100% anjeun deposit nepi ka maksimal £ 100 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • bonus Ieu bakal aktip dina deposit kahiji Anjeun dina periode promosi sawaktos Anjeun make kode bonus “100”
  • promotion ieu ngan bisa diaktipkeun sakali dina periode promosi.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Deposit £ 10 meunangkeun 25 spins Starburst
  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal 6 poean aktif jeung 12 Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 25 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • Spins ieu bakal 10p patut jeung valid dina Starburst ngan
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 25 spins bébas dina Starburst
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu sawaktos Anjeun make Code Bonus “STAR25”
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun spins pamaén kudu ngajalankeun Starburst
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

300% Cocog nepi ka £ 30

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip dina 9 jeung 19 Désémber (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10 dina poé promosi.
  • A bonus tina 300% anjeun deposit nepi ka maksimal £ 30 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • bonus Ieu bakal aktip dina deposit kahiji Anjeun dina periode promosi sawaktos Anjeun make kode bonus “300”
  • promotion ieu ngan bisa diaktipkeun sakali dina periode promosi.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • 10 spins Starburst Free
  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip poean 18 Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • Nu Spins bakal 10p patut jeung valid dina Starburst ngan
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 10 spins bébas dina Starburst
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun spins pamaén kudu ngajalankeun Starburst
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.

Deposit £ 10 meunangkeun 100 spins Starburst

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip 14 poean, 20th jeung 24th Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 100 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • Spins ieu bakal 10p patut jeung valid dina Starburst ngan
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 100 spins bébas dina Starburst
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu sawaktos Anjeun make Code Bonus “STAR100”
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun spins pamaén kudu ngajalankeun Starburst
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited spins bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji FreeSpin bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.