Sarat jeung Kaayaan Kahayang Kana hiji dorongan Win

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip 8-14 September 2016 (GMT).
  • Ngan Untung jeung Loss (P&L) kagiatan salila periode promosi dina kaulinan slot bakal cacah arah kualifikasi pikeun naekeun nu.
  • Naekeun bakal dileler nurutkeun kauntungan net (winnings duit nyata) dina sadaya kaulinan slot.
  • Dina acara nu net P Anjeun&L geus accrued a minimum £ 10 di winnings, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 25% tina Untung gross Anjeun dina sadaya kaulinan slot.
  • Dina raraga jadi layak pikeun Win naekeun promo, pamaén kudu dijieun deposit minimum £ 10 salila periode promosi.
  • Maksimum jumlah total bonus nyaéta £ 100.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik. Winnings off bonus nu capped di 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.