Sarat jeung Kaayaan Pasanggiri- Meunang smartphone a

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 1st Désémber 2016 tepi 23:59 7th Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Dina raraga pikeun ilubiung dina “pasanggiri” pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 salila periode promosi.
  • nu “winners” tina pasanggiri bakal luhur 3 pamaén anu boga total jumlah wagering pangluhurna leuwih periode promosi sakuliah sadaya kaulinan slot.
  • **Sakuliah jaringan, 3 pamaén qualifying luhur bakal nampa smartphone a (nepi ka £ 800 ieu ngawengku muatan kiriman)
  • Perhatikeun barang anu geus nyatakeun dina waktu promosi, bisa jadi sadia sahingga, manajemén boga hak pikeun ngaganti jeung barang sarua di harga pangdeukeutna salaku nyatakeun totaling nilai £ 800.
  • Pamaén anu geus diingetkeun ku Surélék atawa Telephone, bakal boga 7 poé ka direspon ka kasino lamun maranehna hayang narima smartphone atawa sarua Cash.
  • kudu nu 3 winners milih hiji sarua tunai tina 70% tina nilai kado nu (£ 560 tunai) ieu bakal credited kana akun pamaén dina 7 poé gawé ti ngawartosan pamaén. Ieu moal mayar hiji sarat wagering.
  • Ieu pasanggiri téh hirup di sakuliah jaringan Nektan dina sababaraha casinos.
  • Nu Hadiah bakal dileler saperti kieu:
  • 1st – 3tempat Rd smartphone **
  • 4th – 13tempat th bakal nampa hiji £ 50 Bonus
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu. Mangga buka “sajarah akun mah” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  • Cash jeung bonus hadiah bisa nyokot nepi ka 7 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun. smartphone The, gumantung kasadiaan bisa nyokot nepi ka 28days pikeun nganteurkeun.
  • Winners bakal ngahubungi langsung ku kasino nu.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.