Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Slot Game


NetEnt kaulinan ieu celebrating ulang 20 sarta eta ngawanohkeun sababaraha liang mobile online anyar jeung ciri-beunghar NetEnt Rock runtuyan. Guns N Roses got a huge response from the players and now is the time to check out Jimi Hendrix, brand game slot anyar dimekarkeun ku NetEnt kaulinan.


slot game mobile endah pisan ieu ngaleupaskeun dina 22nd April, 2016. Hal ieu hiji game luar biasa ku NetEnt dedicated ka musisi gede 1960-an. nuhun, urang ngawangkong ngeunaan taya lian ti musisi Jimi Hendrix legendaris. game ieu grafik panon-catching, luring fitur bonus jeung soundtracks best of Jimi Hendrix. Hayu urang manggihan sababaraha fakta nu langkung seueur ngeunaan ieu game hiburan hebat pisan tunai.

Multiple Free Spin Features

tema jeung game-muter Game urang téh wangsit:


slot Jimi Hendrix bakal 5×3 reel slot game jeung 20 garis bet tetep. Ieu kaulinan bakal méré Anjeun platform sampurna ulin jeung sababaraha fitur spin bébas. Pamaén bisa nyokot mode pangalusna pikeun meunang jumlah gede. Salaku tambahan, aya dua fitur bonus anyar diwanohkeun ku NetEnt ka Nyiar interest pamuter di buruan.


tema ieu impressive sabab Sigana mah retro gaya tema 60s '. kasang tukang berwarna wungu jeung pink, -Kelas luhur 3D grafik jeung soundtracks kawentar Jimi Hendrix urang nyieun game ieu super seru. The symbols are perfectly designed for the theme; maranehna di antarana gitar bodas, gitar beureum, Jimi Hendrix, kembang, tanda jeung hate karapihan. Sadaya aya ti antarana anu lambang luhur nilai, nu kudu darat salila unggal spin meunang sababaraha sks gedé.


Jimi Hendrix Mobile

Free spins sareng fitur bonus:


Fitur spin bébas dina Jimi Hendrix slot game bakal cukup sarua jeung ciri kabayang bonus of Pakarang N Roses. Anjeun bisa meunangkeun nu mana wae nu di handap dibikeun fitur spin bébas:

  • Crosstown Traffic: game bakal ganjaran Anjeun sareng 6 spins bébas babarengan jeung sababaraha wilds pikeun ngéléhkeun gedé.
  • Little jangjang: tanah 3 di antarana aya nu balik jeung spins bébas Anjeun. Anjeun bisa meunangkeun 6 ka 12 di antarana.
  • wungu halimun: pamuter bakal earn 6 ka 12 spins haratis sareng nu baris aya wilds halimun wungu dina unggal spin.
  • hadiah koin: Anjeun ngumpulkeun koin, anjeun aya di keur sababaraha multipliers random. Sababaraha di antarana bisa jadi gedé salaku 30x.


Jim Hendrix Tab

Re-spins jeung halimun wungu wilds random:


Lambang liar bisa darat di reel wae jeung sakali eta lemahna, bisa ngagantikeun sadaya simbol sésana jeung simbol liar. akibatna, pamuter meunang hiji runtuyan unggul hade keur meunang badag. Tapi game ieu ngabogaan pulas a. Badarat opat atawa leuwih gitar beureum bisa cukup tiis sabab sahingga bisa meunang sababaraha re-spins. gitar The tumpuk bakal jadi caket jeung simbol séjén reel bakal spin. Anjeun bisa meunangkeun runtuyan leuwih alus simbol meunang hadiah utmost of game ieu.

Purple Haze

vonis The:


Ieu ngabogaan RTP teoritis tina 96.1%. Jeung jadi loba twists di muter game, pamaén bisa ngajaga kapentingan maranéhanana heightened. Nu Rock runtuyan geus dikirimkeun hiji game Heboh, Pakarang N Roses. Jeung Jimi Hendrix bade jadi leuwih badag jeung leuwih alus !

Luring Bonus features