Blackjack 21+3

program affiliate

Ieu mangrupa salah sahiji lega populér bonus bébas Blackjack variasi dimekarkeun ku Kaulinan realistis. Eta sabenerna ngarupakeun gabungan dua kaulinan tabel - Blackjack na poker Tilu-kartu. Eta nawarkeun sagala midangkeun baku tina hiji bonus bébas Blackjack sapanjang kalawan pilihan pikeun nempatkeun hiji alungan samping sangkan leungeun poker. Ieu dimaénkeun nurutkeun aturan Amérika Blackjack jeung ku kituna nu cék dealer pikeun blackjack, kawas dina Blackjack Éropa. Kauntungan leuwih Éropa Blackjack éta lamun dealer ngajadikeun blackjack, Anjeun ngan bakal leungit alungan aslina anjeun teu splits jeung rangkep.

Tujuan kaulinan téh sangkan leungeun poker ku sia kombinasi kahiji jeung kadua kartu pamuter urang kalayan kartu heula dealer urang. Bet minimum jeung maksimum diwenangkeun dina kaulinan basa téh $1 jeung $2000 tuturutan. The bets samping rupa-rupa ti minimum $1 ka maksimum $200.

CoinFalls Kasino PlayNow

Aturan Game

  • Ieu dimaénkeun kalawan 6 decks tina 52 kartu.
  • Kabéh kartu anu reshuffled saméméh unggal deal.
  • Dealer nangtung dina sagala 17s.
  • Ganda handap nu diwenangkeun dina sagala dua kartu.
  • Anjeun bakal nampa hiji kartu tambahan sanggeus ganda handap.
  • Bengkahna nu diwenangkeun ngan sakali, kaasup Aces.
  • Ganda handap ieu ogé diwenangkeun sanggeus hiji pamisah.
  • Asuransi geus sadia.
  • Pamaén kudu nempatkeun hiji alungan samping méméh kartu anu diurus guna cocog pikeun payouts samping alungan.

Payouts

Dasar bets Payouts:

  • baku - 1:1
  • Blackjack - 3:2
  • asuransi - 2:1

ieu bonus bébas Blackjack nawarkeun hiji payback nepi ka 99.63% on bets dasar.

Rupa-rupa bets Sisi sadia tur Payouts masing-masing nyaéta kieu:

  • Siram nu Gabungan tina 3 kartu tina jas sarua. ratio payout nyaeta 5:1.
  • Lempeng nu 3 kartu tina pangkat padeukeut of cocog dicampur. ratio payout nyaeta 10:1.
  • Tilu jenis nu 3 kartu tina cocog dicampur tapi kalawan pangkat sami. ratio payout nyaeta 25:1.
  • Lempeng siram nu 3 kartu tina pangkat padeukeut tina jas sarua. ratio payout nyaeta 40:1.
  • cocog 3 nanaon di mana 3 kartu kalawan pangkat sami tina jas sarua. ratio payout nyaeta 100:1.

The odds samping alungan ditawarkeun ku blackjack nyaeta 92.86%.

CoinFalls Kasino PlayNow

Pikiran final

ieu kaulinan nawarkeun hiji panganteur nu pisan lemes jeung gampang ngartos. Midangkeun ieu bonus bébas Blackjack proceeds di luhur pisan seamless nu ngidinan pamaén ngalaman leuwih senang jeung pikagumbiraeun. Kaulinan 2-di-1 nyadiakeun anjeun kalayan potensi earn payout badag ku cara nempatkeun bets samping sajaba bets dasar. Ujung imah bisi tina bets utama 0.41% bari éta 4.62% bisi tina bets samping. ieu bonus bébas Blackjack pasti salah sahiji tambahan pangalusna jeung 21+3 variasi Blackjack.

program affiliate