Castle Pangwangun II

CoinFalls Casino

Rabcat kiwari geus diumumkeun sequel ka slot pembina puri kantos seru maranéhna, sareng slot aptly judulna Castle Pangwangun 2. Kaulinan ieu bisa disebutkeun pamutahiran ka nu sahiji miheulaan na, sarta boga, malah leuwih, fitur keur naekeun payout Anjeun. Anjeun tiasa baca salajengna jeung leuwih jéntré ngeunaan slot ieu.

King Kong Cash

Diajar More Ngeunaan Gedong istana dina bonus bébas mesin slot

Kalawan Castle Pangwangun 2 Anjeun gaduh 3 barisan, 5 reels jeung 15 paylines tetep. Anjeun meunang dua tingkat di ieu slot bonus bébas mesin. Tingkat kahiji ngalibatkeun Anjeun milih antara tilu karakter utama. karakter ieu nya oge nonjol dina versi aslina game.

Di awal, Anjeun diharepkeun pikeun milih salah sahiji dua karakter, nyaéta Sam na Mandy. Sakali tingkat kahiji réngsé, individu katilu ieu wangsit. Dina tingkat munggaran, Anjeun ogé bakal diperlukeun pikeun milih lokasi pikeun ngamimitian ti. Hiji peta bakal dibere pikeun mutuskeun dimana ngawitan ti.

slot ieu sababaraha lambang low-nilai anu ngawengku bata a, batu granit, sabak jeung batu. Ikon tinggi-nilai ngawengku hiji bar emas, makuta sarta dada harta. Laju di nu ngawangun istana anjeun bakal gumantung jumlah combos unggul nu darat kalawan ikon cocog.

 

Liar Jeung paburencay Simbol kakuasaan badag

Dina Castle Pangwangun 2 lambang Wild ieu digambarkeun ku boh Sam atanapi Mandy. Ieu bakal gumantung individu nu tos Anjeun pilih ti awal patandingan. Whichever ikon liar Anjeun milih, eta bakal ngagantikeun sagala simbol lianna keur naekeun Chances anjeun unggul badarat kombinasi.

Hijina simbol dina reels yén wilds moal bisa ngaganti, teh ikon paburencay. Ikon paburencay ieu digambarkeun di dieu salaku Xuping Free ikon Spin. Anjeun kudu nyaho yén di slot ieu konstruksi puri Anjeun nembongan di sisi kénca layar. The reels, di sisi anu sanésna, bisa ogé ditempo dina sisi katuhu layar.

King Kong Cash

Fitur bonus

Kalawan bonus mesin slot bébas ieu, anjeun bakal ngeusian 8 grids anu bisa ditempo di belah kénca juru-leungeun handap layar maén Anjeun. Hal ieu dilakukeun mun anjeun darat unggul combos. Salaku grids ayeuna keur kaeusi nepi, konstruksi puri Anjeun ogé bakal di hiji panggung canggih. jeung 8 grids kaeusi, konstruksi puri anjeun kanggo individu anu lajeng lengkep.

Anjeun bakal lajeng dibawa ka loka béda, dimana anjeun baris dimimitian acan konstruksi puri sejen pikeun karakter nu dipilih Anjeun. Sakali sagala mungkin istana kanggo hiji individu geus diwangun, Anjeun bakal

CoinFalls Free Casino