Kahayang Kana Jackpot a


program affiliate

dongeng nu kawentar sakuliah dunya jeung kids sanggeus listened ka carita tina Cinderella, Rapunzel, Little Beureum Saté Hood jsb. And building on the popularity of fairy tales there has been numerous slot games based on them. Jeung hiji game saperti Kahayang Kana Jackpot a. Tapi kaulinan ieu téh sabenerna unik lamun dibandingkeun jeung kaulinan dongeng themed séjén sabab sabenerna ngagabungkeun sababaraha dongeng babarengan pikeun tema anak. Pikeun meunangkeun nyaho leuwih lengkep ihwal game seru ieu, maca dina.


CoinFalls Kasino PlayNow

Kumaha ulin

Kahayang Kana Jackpot a mangrupakeun video online slot game ku Blueprint kaulinan jeung 5 reels jeung 20 paylines. Pikeun muter slot ieu anjeun kudu ngamimitian off ku cara nempatkeun bet Anjeun. Anjeun bisa ngalakukeun ieu ku toggling nu Total tab Bet dina bagean handap layar. Anjeun tiasa bet di mana waé antara 20p per spin ka maksimum 200 £ per spin dina kaulinan ieu. Sakali anjeun geus diatur bet Anjeun, Anjeun bisa pencét tombol spin dina sudut-leungeun katuhu.


iphone

Upami Anjeun hoyong Anjeun bisa ngarobah bet Anjeun saatos unggal spin atawa terus jeung hiji sarua. Aya ogé hiji otomatis spin pilihan lamun teu kawas pencét tombol spin sanggeus unggal spin.

Fitur

Kahayang Kana Jackpot a nyaeta pisan Fitur game beunghar. game ngabogaan dua bonus utama unggal nu dibeulah jadi mini-kaulinan myriad.

Kahiji up Anjeun boga dongeng Fairy bonus nu dipicu lamun darat 3 tina simbol buku paburencay dina reels 1,3 jeung 5. Lamun junun ngatur ulah nu, Anjeun bakal diganjar jeung pilihan pikeun milih salah sahiji kaulinan mini handap pikeun muterkeunana

Rapunzel Free Spins – Free Spins jeung Pangeran anu nembongan dina reel nu 5. Manéhna ngajaga climbing munara nyimpen Putri kukituna ngaronjatkeun multiplier Anjeun. Kaulinan ends nalika Pangeran ngahontal luhur.

Rumpelstiltskin deal ker – Di dieu anjeun kudu milih salah sahiji loba nguruskeun dibikeun ka anjeun. Anjeun oge bisa nolak nguruskeun ditawarkeun jeung ngadagoan hiji leuwih alus.


ipad

Tilu Little Babi Spins Free – Free Spins jeung babi liar.

Jack jeung The Beanstalk – Di dieu anjeun kudu nyokot kacang nyieun beanstalk tuwuh. Lamun ngahontal luhur Anjeun bisa manggihan endog soang emas.

ayeuna, lamun fitur bonus luhur éta teu cukup, Kahayang Kana Jackpot a geus leuwih nawarkeun dina bentuk tina bonus Fairy ibu baptis. Ieu mangrupa acak dipicu hiji di mana Anjeun meunangkeun pilihan pikeun milih nu mana wae salah sahiji 3 orbs pikeun nembongkeun naon bonus anjeun gonna meunang.

Anjeun bisa boh meunangkeun liar atawa nyieun simbol atawa kira-kira Anjeun liar atawa komo make sakabeh reel liar. Unggal bonus ieu deui dingaranan fairytale sarta geus sababaraha link sareng maranehna.

singgetan

Kahayang Kana Jackpot a gampang pangalusna kaulinan game Blueprint geus kungsi datang nepi ka. janten, meunangkeun online sarta méré hiji ieu try. Ieu patut eta.

Sejenna Game


CoinFalls Kasino PlayNow

nami: Kahayang Kana A Jackpot

Paylines: 20
pamekar : Blueprint kaulinan

Bet Per Spin: £ 0,20 - £ 200,00
Reels: 5

Jackpot: 500x
Fitur bonus: nuhun

Spins Free: nuhun
RTP: 92.46% - 95.26%


program affiliate