Senor Burrito

Win Real Money Online

Blueprint kaulinan ieu sadayana diatur ku game anyar na mana bakal mawa anjeun ka dunya kacida kalapa tina kajawaraan gulat Méksiko. liang Senor Burrito sigana pinuh ku aksi babarengan jeung nyatu fitur bonus nu bakal nyieun tarung anjeun patut sagala. Sangkan ngamimitian pilari sarung gulat anjeun sakumaha Lucha Libre geus dibikeun kaping final sarta meunang siap indulge kana liang kasino mobile hebat ieu.

Classic Theme

Senor Burrito liang pancuran payouts amidst cingcin gulat

Senor Burrito liang diwangun ku 5 reels jeung 20 paylines. The grafis game sigana tina kualitasna alus sarta nuhun na anu dicokot ti dunya of gulat sorangan. Nyatu simbol nu digambar dina raraga ngarojong téma. Senor Burrito dicokot salaku karakter judul na anjeunna bade dijadikeun alesan pikeun sakabéh ngéléhkeun utama Anjeun.


Lambang minor anu digambar salaku dawam nilai kartu A, K, Q, sarta J. Sakabéh aranjeunna anu dirancang ku kabaran Méksiko. The piñatas, gitar, marake, tangkorak, chilli jeung belts kajawaraan nyandak leuwih salaku lambang Mayar tinggi.

The Senor Burrito logo sapanjang kalawan sababaraha chilli tur Méksiko ngawakilan simbul liar. Aranjeunna baris mantuan anjeun pikeun ngabentuk kombinasi unggul ku ngaganti sagala simbol lianna iwal simbol Bonus nu bakal pemicu salah sahiji fitur pangpentingna sarta desirable of slot ieu.



liang Senor Burrito bonus

Fitur Burrito Spins nyaéta fitur acak kajadian nu bakal micu iraha Senor Burrito bakal darat cara Anjeun. This feature might treat you with plenty of Chilli Wilds and Mustard Wilds as well.

Sigana lamun nu Bonus Luchador Battle dirancang ngan keur naekeun up payouts Anjeun. Kitu anjeun kudu maén deui nicely. Badarat lambang bonus cukup bakal nyandak anjeun kana circle kuadrat dimana Anjeun bakal dipénta tarung dina urutan ngabuktikeun anjeun salaku pamungkas Luchador Jawara. Gumantung kana tingkat anjeun tarung, battles ieu salajengna bakal mawa anjeun ka sababaraha fitur nu ngaranna sakumaha fitur muscular Free Spins, fitur Capitan Free Spins, fitur Luchador Battle, fitur Nacho Raja Free Spins sarta fitur Pollo Diablo Free Spins.

Golden Circles

Meunang kana ring!

liang Senor Burrito nyaeta kumpulan rupa fitur bonus, spins bébas, lambang pikaresepeun sarta midangkeun luhung. Kabéh ieu babarengan bakal nyieun tarung anjeun hiji hiji metot di liang kasino mobile ieu, nu teuing tanpa hits teuas. Ku kituna meunang diri siap asupkeun kana ieu saga pernah-tungtung di payouts pang bogohna.

Auto-Play Option