Wolf Cub

CoinFalls Casino

Hiburan Net brings ka anjeun Wolf Cub. Ieu sato themed liang online game, kalawan saeutik pulas ka dinya. Anjeun bisa geus ditebak ku kiwari, game nyaeta ngeunaan hiji cub of a pak ajag. Bari cub ieu bisa muncul lucu, Anjeun kudu ati sakumaha eta bisa pak a kacamatan masif! Leuwih jéntré ngeunaan kaulinan ieu ti review handap.

King Kong Cash

Hirup Jeung srigala di buruan liang online seru

Ieu mangrupa kaulinan liang online nu boga 20 paylines tetep, 3 barisan sarta 5 reels. Bentuk alfa cub tina pak ajag Sigana on ti belah kénca juru-leungeun anjeun maén. Di tukang téh adegan leuweung salju katutup nu diatur peuting. Sababaraha Snowflakes ogé bisa ditempo ragrag lalaunan ka taneuh ogé

Kaulinan ieu duanana nilai low jeung simbul tinggi-nilai. Standar kartu maén A, J, K, Q, 9 jeung 10 ngabentuk lambang low-nilai. Pikeun ikon hargana luhur, anjeun boga lambang sato nu ngawengku biruang a, ucing wild, uncal hiji, hiji bueuk sarta Wolf Cub.

Anjeun oge boga ikon paburencay digambarkeun ku Full Moon. A sireum Wolf Print ngawakilan simbol Wild. Lambang liar bakal ngaganti sagala simbol lianna dina reels, iwal ti ikon paburencay. Ngaganti ku lambang séjén, eta bakal naekeun Chances anjeun unggul badarat kombinasi.

King Kong Cash

The Free Spins Bonus Feature Of Ieu liang Game Online

Wolf Cub boga ciri bonus Free Spins nu diaktipkeun lamun anjeun bisa darat a minimum tilu lambang paburencay Full Moon. Maranéhanana reels nu boga minimum tilu ikon paburencay dina éta, lajeng bakal spin. Ieu bakal ngakibatkeun sababaraha spins bébas keur diumumkeun. Lamun ditambahkeun jumlah spins bébas uncovered anjeun bakal ganjaran nu total bébas spins pangajén.

Anjeun oge bisa ngaktipkeun a Feature Blizzard lamun aya tumpukan lambang idéntik on reel salah. Dina reels séjén, anjeun bisa nempo sababaraha lambang séjén nu sarupa. Salaku reels spin lambang ieu ogé ikon liar, eta lajeng bakal cocog earn Anjeun kombinasi unggul.

Pikiran final

Ieu mangrupakeun dirancang ogé liang online game kalawan grafik hébat sarta animasi. soundtrack kasebut sarua pantes kualitasna alus sarta midangkeun alus. Anjeun tiasa meunang hiji RTP tina 96.34%, hartina lamun stake £ 100 anjeun bakal earn payout of £ 96,34.

CoinFalls Free Casino