panda Pow

program affiliate
Kilat Box Kaulinan, situs slot luhur ngajalankeun slot video anyar Panda Pow. slot Ieu lima reels jeung dua puluh lima garis bayar salah. Hal ieu dumasar kana téma kartun Cina 'slot Kung-fu bear'.The nawarkeun hiji fitur bonus unik nu hibah nepi ka 20 spins bébas di awal tapi ku ayana fitur ulang pemicu nu bisa ngabulkeun nepi ka 40 spins bébas ngajadikeun eta malah leuwih lucrative. Hiji ogé kudu néangan pandas emas fabulous on reels nu perlu tumpuk sangkan meunang badag. Lamun jiga mariksa kaluar slot anyar tina loka slot luhur lajeng slot ieu pasti patut unggal Penny anjeun bet.

CoinFalls Kasino PlayNow
The kandel, Kung-fu-asih, cartoonish biruang nyokot panggung puseur dina Panda Pow ditawarkeun ku loka luhur slot 'kilat Box Kaulinan'. Dina game ieu, saurang pamaén bisa maénkeun kalayan jumlah minimum £ 0,25 per spin sarta jumlah maksimum £ 1000,00 per spin. oge, salah bisa ngaluyukeun rentang koin ti rentang minimum £ 0,30 koin per garis ka £ 100 koin per garis. Mibanda mulang ka persentase pamuter tina 95-97%.

Naon Dupi kituna Unik?

Simkuring salawasna boga rasa panasaran uninga ngeunaan desain visual ngeunaan reels dikembangkeun ku loka slot luhur i.e kilat Box Kaulinan. slot video anyar maranéhna Panda Pow teh tambahan panganyarna kana daptar ieu sarta geus miboga hiji pangakuan badag diantara pamaén kasino. The reels téh kacida alusna diatur peuntas backdrop beureum jero dihias ku gaya ukiran Cina.

Pamaén kudu awas pikeun lampion, fans na koin emas, sakumaha unggal salah sahijina nawarkeun payouts up sahiji kana saratus koin pikeun tiap payline. Sadaya lambang ieu lamun ngagabung ku lauk mas bisa ngaronjatkeun winnings kana dua ratus coins.The simbol paling alluring kaluar tina simbol baku mangrupakeun panda orok- istirahat dina cabang tangkal. simbol ieu bisa meunang maneh 2, 5, 50, 125 atawa 500 koin lamun saurang pamaén geus bisa darat salah, dua, tilu, opat atawa lima on salah sahiji 25 mayar garis game.

Pandas na Free Spins

Salah sahiji simbol panon-catching game ieu teh panda kadua- ngagem headband beureum. Éta tindakan salaku liar ogé simbol paburencay na eta bisa ngagantikeun kabéh lambang séjén. Sumawona, eta oge bisa mantuan pikeun ngaktipkeun fitur bonus bébas. Ieu ukur bisa darat on 3 reels tengah jeung bisa ngabentuk kombinasi unggul pikeun win badag. Badarat lima atawa leuwih ieu tiasa ngaktipkeun fitur bonus bébas jeung nu pamaén nu dibéré kieu-

CoinFalls Kasino PlayNow
 

  • 5 spins bébas pikeun 5 scatters panda.
  • 8 spins bébas pikeun 6 scatters panda.
  • 12 spins bébas pikeun 7 scatters panda.
  • 15 spins bébas pikeun 8 scatters panda.
  • 20 spins bébas pikeun 9 scatters panda.

oge, salah bisa kalayan gampang ningali simbol tumpuk anyar – Golden Panda ieu ditambahkeun kana reels dina spins bébas. simbol ieu nembongan pinuh tumpuk lamun pamuter hits dina reels 2, 3, 4 jeung 5. Sumawona, guna ngawangun gabungan unggul, simbol ieu bisa ngaganti sakabeh simbol lianna iwal paburencay. Badarat sababaraha di antarana dina spin sarua, salah bisa earn ganjaran badag.

putusan

Panda Pow ku loka slot luhur i.e kilat Box Kaulinan geus salawasna kaeusi dina ekspektasi tina pencinta slot. Jeung fitur bonus husus, Kaulinan ieu geus jadi rada adiktif. Cai mibanda varian sedeng sarta salah bisa ngaharepkeun earn maksimal nepi ka 500 × of stake na. Kilat Box geus jelas kabuktian salaku loka slot luhur ku launching game seru kieu! Pariksa deui kami diri!

program affiliate