Tutankhamun


program affiliate

Tutankhamun nyaeta video slot game éndah nu boga 5 reels jeung 20 paylines. Geus ulang ngadatangan liang tema Mesir basis jeung ngagunakeun simbol kuna pikeun meunangkeun Anjeun ngéléhkeun badag.

Aya hiji Firaun Mesir, anu dikubur hirup jeung pati misterius ieu kapanggih dina taun 1922 ku Howard Carter.


CoinFalls Kasino PlayNow

Anjeun tiasa ngadaptar haratis di Coinfalls Kasino jeung muter game ieu ngarasakeun paket wilujeng sumping gede 200% dina hiji deposit awal £ 50,00. Sajaba ti, urang ogé boga promosi mingguan jeung bulanan saperti Game tina Poé, poé Cashback, jeung bonus No deposit tetep anjeun riweuh.

Ngeunaan pamekar nu

Kaulinan realistis nyaéta panyadia software pikeun Tutankhamun slot game. Nu grafik jeung midangkeun nu raket. desainer ieu geus ngarancang kaulinan jeung kualitas gede jeung geus aya response overwhelming ti pamaén.


tutankhamun-i-telepon

Ngeunaan Game

slot video Tutankhamun bisa dimaénkeun di muter pikeun fun di Coinfalls Kasino. Sadaya geus maneh mun geus nempatkeun jumlah tohan ti 0.01p ka £ 100,00. Sakali anjeun geus disimpen tohan nu pencét tombol spin sareng nampa ganjaran luhur.

Kaulinan diwangun ku simbul nilai handap saperti 10, 9, J, Q, A, jeung K nu bakal mayar anjeun multiplier ganjaran nepi ka x80. Ogé ngagunakeun simbol nilai luhur saperti kembang, tempat kembang, Panon tina Horus, jeung simbol Gold.

simbol ieu kudu nembongan dina kombinasi tilu atawa leuwih mangka anjeun bisa ngaharepkeun meunang nepi ka x1, 000 multipliers. mask Firaun urang téh digambarkeun salaku lambang liar sangkan anjeun meunang jumlah basa jackpot of x40, 000.


tutankhamun-i-Pad

Lambang liar ogé bakal ngagantikeun kabéh gambar dina reels iwal logo paburencay. Anjeun oge bisa meunang multipliers séjén kawas x10, 000, x500, x100, jeung x40.

Nu spins bébas Fitur bakal diaktipkeun pas aya gambar paburencay landed di mana waé dina layar nu bakal meunangkeun Anjeun 15 spins bébas sapanjang jeung multiplier of x3. néangan Ieu kaulinan reel kuna metot hiji RTP whopping tina 95.39% jeung aya ogé hiji mode Autoplay sadia di game ieu.


CoinFalls Kasino PlayNow

vonis final

slot Tutankhamun nyaéta kaulinan riang nu bisa mantuan jumlah basa jackpot. Nu grafik jeung musik latar anu kualitas kiyeu luhur. Ngadaptar ayeuna di kasino urang ulin slot game seru ieu ngarasakeun bonus wilujeng sumping ti 200% dina deposit kahiji Anjeun.


program affiliate