Sam Dina The Beach

Substitution Symbols


Lima reels na 243 paylines liang, Sam dina Beach ieu dumasar kana ngakuna favorit urang ti Electric Sam. ayeuna manéhna geus mibanda kulawargana dina pakansi ka Karibia. Gabung aranjeunna di fun outing on pantai. Kaulinan fun Ieu aya maén dina UK casinos online pangalusna.

Unique Gameplay

Ngeunaan pamekar ti Sam dina Beach

Elk Studios geus sabudeureun saprak 2012 sarta geus datang nepi salaku hiji pamekar software kasino beredar. The suplai parusahaan kaulinan pikeun loba operator kaulinan. slot ieu dikembangkeun ku aranjeunna sarta bisa dicoo di UK casinos online pangalusna.


iphone

Ngeunaan Game

slot ieu bisa boga lima reels dasar tapi aya total 243 cara nu bisa nempatkeun bet jeung meunang. Kasang tukang visually pikaresepeun game nembongkeun adegan sampurna pantai. Lambang dina reels téh sadayana nurutkeun tema di buruan anu ku bisa dicoo dina UK casinos online pangalusna. Lambang low-nilai anu neon warna keuyeup, bentang laut, sarta seahorses. Lambang tinggi-nilai anu Sam anu ngakuna jeung kulawargana anu ngawengku pamajikanana Sandra, lanceukna, Ted, jeung putri-Na Maggie.


Rupa-rupa fitur ieu UK casinos online pangalusna slot anu:

  1. Spins Free- paburencay mangrupa ikon bel na eta micu fitur ieu lamun tilu atawa leuwih tina scatters ieu darat dina reels.You bakal meunang 5, 10, atawa 15 spins bébas pikeun badarat 3, 4, atawa 5 scatters.
  2. Pantai kenangan Respin- Lamun anjeun boga kombinasi garis horizontal ti sakabeh anggota kulawarga lajeng fitur ieu bakal ngagagas. Anjeun meunang hiji respin kalawan 4 wilds caket.
  3. listrik Ngaruwat- fitur ieu mangrupa hirup salila babak Free Spins tur sagala opat anggota kulawarga maénkeun peran dina ieu. neunggeul 3 atawa leuwih Sam ikon di spins haratis sareng anjeunna electrifies hiji ikon acak nu lajeng janten caket liar. neunggeul 3 atawa leuwih Sandra ikon jeung manehna mere nepi ka 10x multiplier 3 Maggie ikon jeung manehna ngaronjatkeun Chances unggul anjeun ku nyieun sagala ikon nilai handap ngaleungit ti reels. neunggeul 3 ikon Ted sarta anjeunna méré Anjeun multiplier caket.

Unique Gameplay

singgetan

Ieu mangrupakeun senang, Kaulinan nikmat jeung nyatu fitur tetep Anjeun kabetot dina kaulinan. nu UK casinos online pangalusna Kaulinan ngidinan Anjeun pikeun meunang nepi ka 2,275 kali wager Anjeun.

Sticky Win Re-spins