RAINBOW RICHES TOURNAMENT TERMS AND CONDITIONS

Pamaén Anyar Ngan. 30x Syarat Wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

TERMS AND CONDITIONS

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 25th May 2017 tepi 23:59 31st May 2017 (BST).
  • BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Dina raraga pikeun ilubiung dina “pasanggiri” pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 salila periode promosi.
  • nu “jelema nu meunang” of the tournament will be the player that has the highest total wagering over the promotion period on Rainbow Riches Free Spins.
  • nu “jelema nu meunang” of the tournament will be credited £250 in bonus credit with a 1x turnover into their account.
  • Ieu pasanggiri téh hirup di sakuliah jaringan Nektan dina sababaraha casinos.
  • Nu Hadiah bakal dileler saperti kieu:
  • 1tempat st – £250 1x Bonus credit
  • 2nd-5th place -£100 1x Bonus credit
  • 6th-10th plac e- £70 1x Bonus credit
  • Prizes can take up to 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • Bonus wagering requirements of 1x the bonus amount apply before bonuses or any corresponding winnings can be withdrawn.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Wagers dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.
  • sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Bonus jeung Cash hadiah bisa nyokot nepi ka 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  • Winners bakal ngahubungi langsung ku kasino nu.
  • Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.