Sarat Jeung Kondisi – Hayang Kana Hiji mana

Sarat Jeung Kondisi

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. This bonus will be active each weekend in April 7th – 9th, 14th – 16th, 21st – 23Rd, 28th – 30th April 2017 BST.
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  4. Deposit minimum tina £ 10 pikeun meunangkeun 100% deposit bonus match up to £100
  5. This bonus will be active on your first deposit in each promotional period only.
  6. This promotion can only be activated once per weekend in each promotional period.
  7. sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  8. syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  9. dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  10. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  11. Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  12. Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  13. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  14. sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, super Spinner, Super Diamond DELUXE
  15. Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu. Mangga buka “profile” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  16. standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  17. Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  18. Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  19. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.