Terms And Condition For Aloha! Summer giveaway

 

pamaén New ngan. 30x syarat Wagering, max konversi x4 lumaku. £ 10 Min. neundeun duit. kaulinan slot ngan. T&C's APPLY.$€ £ 5 bonus bébas téh ukur diputer dina Shamrock N Roll, Marvels Maya sarta Candy swap liang, punten ngadaptar sarta sangkan méré konfirmasi angka mobile Anjeun pikeun nampa eta.

1
1


Aloha Summer TERMS AND CONDITIONS

The ‘Aloha Summernetwork promotion will run between Monday 3rd and Sunday 9th July 2017.

mékanika: Unggal waktos pamaén tempat minimum tohan jumlah total £ 10 (atawa sarimbag mata uang séjén) across Aloha! Cluster Pays™ he/she will receive 1* Éntri tikét keur hadiah draw. * Pamuter sarua bisa meunangkeun maksimum 50 tiket hadiah draw per poé.

Qualifying Game: Dirgahayu! Cluster Pays™.

Draw will be held on Monday 10th July and winners will be announced by Tuesday 11th July 2017.

Winners bakal dipilih ti sakuliah jaringan liwat hadiah draw acak.

Hadiah draw wajib ngan bisa dipigawé sakali. Lamun pamaén unggul teu bisa ngahubungi hasil (notwithstanding agénsi urang atanapi usaha nu operator urang), the prize awarded may be declared void at NetEnt’s discretion, consequent nu hadiah moal bakal disadiakeun pikeun sagala pamilon séjén. Ieu ogé bakal nerapkeun kedah hadiah draw jadi batal ngaliwatan lalawora operator urang kayaning sahingga pamaén ti wewengkon diwatesan pikeun ilubiung atawa pamuter ti operator selektif non-opted di merek tina operator teh(s) anu kaasup di jieun.

The Hadiah:

Garapan nu:

  • Return flights for two from a major European airport to Honolulu
  • Private return airport transfers
  • 7 nights in 4* accommodation at Luana Waikiki, Honolulu
  • Turtle canyon snorkel cruise by catamaran
  • Includes hotel pick up, professional guide, all snorkel equipment, drinks, lunch
  • A surfing lesson for two at Waikiki beach
  • €250 spending money
  • Complete prize winner management throughout the campaign

Hadiah Table:

  • 1st – Experience
  • 2nd£1700
  • 3Rd£255
  • 4th£212.5
  • 5th-501st£12.75

The cash prizes are worth £8500 and will be shared amongst 500 unggul pamaén.

Sagala waragad patali perpajakan bakal jadi tanggung jawab pamuter urang.

Unggal operator kalawan unggul pamuter / s anu pikeun nginpokeun pamuter jeung mayar hadiah tunai ka akun pamuter.

hadiah Cash teu tiasa ngagaduhan syarat wagering. Pamaén kudu bisa langsung mundur hadiah kedah maranéhna keukeuh bet kitu.

NetEnt will refund all operators with winning cash players retrospectively on the following monthly license fee invoice.

In order to qualify for the prize, documentation of promotion details/screenshots must be sent by the operator to promotions@netent.com within one (1) week from the starting date of the promotion.

Dina raraga keur ngitung sarat wagering minimum bisi tina eur non-mata uang, NetEnt bakal make bet minimum tina kaulinan qualifying paduli mata uang jeung laju konversi na di tengah wengi di ahir dinten mimiti promo teh, kalawan laju konversi misalna keur ditangtukeun ku data gudang Karakter BI.

NetEnt will refund the cash prizes according to the EUR values mentioned above, tapi dirobah (ngagunakeun ongkos rata bulanan) kana mata uang nu invoicing ilaharna dipaké.