Sarat Sareng Kondisi Pikeun Bonus Spin Kemis

FREE SPINS THURSDAY TERMS AND CONDITIONS

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. promotion ieu bakal aktip antara 00:01 jeung 23:59 on the 6th, 13th, 20th na 27 Juli 2017 (BST).
  3. BST is the equivalent of ACST -8.30hrs, PTZ + 8hrs
  4. Players must have deposited a minimum of £10 during promotional period to qualify.
  5. A bonus tina 20 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  6. These Spins will be worth 0.1 and valid on Fairytale Legends: Hanzel and Gretel
  7. Pamaén unggal bakal nampa maksimal 20 spins bébas on Fairytale Legenda: Hanzel and Gretel on their first deposit within in the promotion period.
  8. Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  9. In order to activate the spins players must launch Fairytale Legends: Hanzel and Gretel
  10. All winnings earned from the spins will be rewarded in bonus funds and carry a wagering requirement of 30X the total bonus amount earned
  11. Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, Neon Staxx, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Christmas, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  12. Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  13. Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  14. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  15. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  16. sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: mahluk luar angkasa, Dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, South Park, South Park Reel rusuh, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra Megajackpots, Siberian Storm Megajackpot, Isle O’Plenty, Wolf Run, Star lampion, Gong Xi Fa Cai, Monyet langkung, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II Avalon, cacing, top Cat, 100K Piramida, hideung randa, kulawarga Guy, Ghostbusters, Hot Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Noahs Ark, Sherlock Holmes: The Hunt for Blackwood, Western Belles, Wheel of Fortune Triple Extreme Spin and Wheel of Fortune: Ultra 5 Reels.
  17. Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  18. Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu. Mangga buka “profile” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  19. Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  20. Sarat standar & Kaayaan panawaran.
  21. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.