Sarat Sareng Kondisi Pikeun Bonus Spin Kemis

 

pamaén New ngan. 30x syarat Wagering, max konversi x4 lumaku. £ 10 Min. neundeun duit. kaulinan slot ngan. T&C's APPLY.$€ £ 5 bonus bébas téh ukur diputer dina Shamrock N Roll, Marvels Maya sarta Candy swap liang, punten ngadaptar sarta sangkan méré konfirmasi angka mobile Anjeun pikeun nampa eta.

1
1


SYARAT SARENG KATANGTUAN

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. promotion ieu bakal aktip antara 00:01 jeung 23:59 on 4th, 11th, 18th, 25th Januari 2018.
  3. GMT teh sarua -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. Bonus di handap ieu sadia:
  5. Deposit antara £ 10 & £ 19 pikeun nampa bonus tina 10 Spins bonus.
  6. Deposit antara £ 20 & £ 49 pikeun nampa bonus tina 20 Spins bonus.
  7. Deposit £ 50 atawa luhur pikeun nampa bonus tina 50 Spins bonus.
  8. promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun poé nu.
  9. These Spins will be worth 20p and valid on Gonzo’s Quest™
  10. In order to activate the spins players must launch Gonzo’s Quest™
  11. Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun. Sagala winnings ti Spins anu dileler di Dana Bonus.
  12. Dana bonus mawa sarat wagering of 30x jumlah jumlah bonus relevan anjeun sarta kudu patepung méméh sagala winnings nu dirobah jadi tunai capped.
  13. dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun maénkeun dina kaulinan slot tangtu.
  14. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  15. 4x Konversi: jumlah artos maksimum tina dana bonus pikeun kas bakal capped di 4x jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  16. Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  17. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  18. dana bonus nu dibebaskeun tur bisa dipaké dina kaulinan di handap: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Pulo O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet langkung, Genie Jackpots, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Baccarat, Blackjack, ucing, Chilli Emas, Roulette Éropa, Fortunes of Sparta, siga emas, Gorila Go Wild, Baraya Low Blackjack, Baraya Low nu maen judi, uli Pahlawan, Jackpot Jester Wild Nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live Blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star lanterns, Megajackpots Wolf Run, ngéléhkeun monster, Motorhead, American Roulette, Blackjack klasik, Oasis Poker, Pontoon, Texas Holdem, Paws tina amukan, Planét nu Apes, Rahasia Atlantis, Liang-o-Emas, spin Sorceress, Starmania, Kukus Tower, Super Diamond DELUXE, super Spinner, top Cat, Pamungkas X Lima Play Poker, Vikings Simpenan, Winstar, Wolfpack, Cacing jeung Harley Davison Merdika Tour.
  19. Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “profil abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  20. Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  21. Sarat standar & Kaayaan panawaran.
  22. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.
  23. Mangga Gamble responsibly. Didatangan www.begambleaware.org kanggo inpo.