Sarat Jeung Kondisi – Easter Minggu

Sarat Jeung Kondisi

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • This promotion will be active on 13thApril 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, players must have received this email and deposit a minimum of £10 using the bonus code “20VINCI”‘
  • A bonus tina 20 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • These Spins will be worth 20p and valid on Da Vinci Diamonds.
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 20 free spins on Da Vinci Diamonds on their first deposit within in the promotion period.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • In order to activate the spins players must launch Da Vinci Diamonds only
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned
  • This promotion will be active on 14th April 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, player would of received this email, make a deposit a minimum of £10 using the bonus codeMATCH100
  • A bonus tina 100% tina deposit kahiji anjeun poe nepi ka maksimal £ 100 bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • This bonus is only available on the first deposit in the promotional period
  • Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings capped bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • This promotion will be active on 15th April 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, players must have received this email and deposit a minimum of £10 using the bonus codeCLEO50
  • A bonus tina 50 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • These Spins will be worth 20p and valid on Cleopatra
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 50 free spins on Cleopatra on their first deposit within in the promotion period.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • In order to activate the spins players must launch Cleopatra only
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned
  • This promotion will be active on 16th April 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, player would of received this email, make a deposit a minimum of £10 using the bonus codeBOOSTED
  • A bonus tina 50% of your first deposit of that day up to a maximum of £250 will be added to your account.
  • This bonus is only available on the first deposit in the promotional period
  • Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings capped bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • This promotion will be active on 17th April 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, players must have received this email and deposit a minimum of £10 using the bonus code “STAR25”
  • A bonus tina 25 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • Spins ieu bakal 10p patut jeung valid dina Starburst
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 25 spins bébas dina Starburst dina deposit kahiji maranéhanana dina dina periode promotion.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Dina raraga pikeun ngaktipkeun pamaén spins kudu ngajalankeun Starburst ngan
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned
  • This bonus will be active 18th April 2017 (GMT).
  • To be eligible for a 50% up to £50 Bonus and 10 spins bonus, players must deposit a minimum of £10 using the bonus codeCLEOMATCH
  • A bonus tina 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings capped bisa ditarik.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji anjeun periode promosi ngan.
  • The spins will be worth 20p and valid on Cleopatra
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 10 spins on Cleopatra
  • Free spins and Bonuses can take up to 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • In order to activate the spins players must launch Cleopatra
  • Sadaya winnings earned ti spins bakal diganjar di dana bonus jeung mawa sarat wagering of 30x jumlah bonus total earned.
  • This promotion will be active on 19th April 2017 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, player would of received this email, make a deposit a minimum of £10 using the bonus codeMATCH200
  • A bonus tina 200% of your first deposit of that day up to a maximum of £40 will be added to your account.
  • This bonus is only available on the first deposit in the promotional period
  • Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings capped bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Triple Red Hot 7 sacara Free Games, Manéhna hiji Beunghar Hayang, Tea Texas, triple Diamond, 100,000 piramida, Capt. Quid sacara peureum Quest, Firaun sacara Fortune, Cleopatra, Da Vinci Inten, inten Ratu, Hot Roll Super Times Pay, Money abad pertengahan, Nouveau riche, Shamrockers Eire ka batu, Vegas Baby!, ucing, Kitty Glitter, Ark Noah sacara, Countries Pahlawan, Silent Movie, Pixies tina Leuweung, hideung randa, coaster Cash, Cleopatra PLUS, ajag Pase, Da Vinci Inten Dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masker San Marco, Khasanah tina Piramida, Wolf Run, Miss Beureum, Miss White, gelembung Craze, Poé tina Dead, kulawarga Guy, seuneu Kuda, seuneu Opals, Partéi taman, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, coaster Cash, Cleopatra PLUS, ajag Pase, Da Vinci Inten, dual Play, Firehouse Hounds, Golden Dewi, Goldify, Masker San Marco, riches Maya, Khasanah tina Piramida, Wolf Run, Miss Beureum, Miss White, gelembung Craze, Poé tina Dead, kulawarga Guy, seuneu Kuda, seuneu Opals, Partéi taman, Ghostbusters, Golden leuweung, Grand Monarch, Gypsy Pase, Hexbreaker 2, dina BloomJeopardy!, Prowling Panther, Storm Siberian, Kabayang tina Fortune® On Tour, Kabayang tina Fortune® Triple ekstrim Spin, Kabayang tina Fortune® Ultra5Reels, Lucky Larry sacara Lobstermania 2Natural Powers, Pasifik Paradise, Sherlock Holmes The Hunt for BlackwoodtokidokiLucky Town, Transformers Battle for Cybertron, bar Candy, Putra Mesir, Khasanah of Troy, 1421 Voyages of Zheng He, 100 Ladies, 100 Pandas, Apollo rising, StinkinRich, Wolf Rising, Western Belles, Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Raja liang, ngagurilap, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Rahasia Christmas, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Nu dompet di handap ieu bakal nyumbang ka arah sarat wagering jeung dina raraga ieu: Cash real, Bonus terus bonus FreeSpin.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: mahluk luar angkasa, Dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, South Park, South Park Reel rusuh, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II jeung Avalon.
  • Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu. Mangga buka “profile” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.