Sarat Sareng Kondisi Pikeun sabtu minggu promo

Pamaén Anyar Ngan. 30x Syarat Wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

CHOOSE YOUR MATCH WEEKEND! Syarat sareng katangtuan

  1. promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  2. bonus Ieu bakal aktip antara 00:01 jeung 23:59 on the following dates 7th – 9th Juli, 14th – 15th Juli, 21st – 23Rd, 28th – 30th July (BST)
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  4. Deposit minimum tina £ 10 pikeun meunangkeun 50% match up to £25
  5. Or deposit over £25 to get a 100% Match up to a maximum of £100.
  6. Bonus funds carry a wagering requirement of 30x the sum of your deposit and bonus amount (e.g. £10 deposit + £10 bonus x 30= £600) must be met before the bonus and any winnings are converted to capped cash and this and any further winnings become withdrawable.
  7. This bonus will be active on your first deposit of the promotional period only.
  8. Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  9. dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  10. Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  11. Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana bonus ngarobah otomatis pikeun kas sakali wagering geus réngsé
  12. Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  13. Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Bonus spins remain valid for 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  14. sks Bonus nu dibebaskeun jeung bisa dipaké dina kaulinan di handap ieu: Dracula, Pakarang 'N’ ros, Jimi Hendrix, ketuhanan Fortune, Nu Siluman Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Pulo O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot stellar, Genie Jackpots, Winstar, Liga kaadilan, Rawing, Superman, Flash nu, lantern Green, Hiji peuting jeung Holly Madison, Psycho, James Dean, Nu Babi Wizard, Thunderstruck II, Avalon, Kabayang Simpenan on Tour, jawara Raceways, Slot O Emas, super Spinner, Super Diamond DELUXE, cacing, top Cat, 100K Piramida, hideung randa, kulawarga Guy, Ghostbusters, Panas Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Ark Noah urang, Sherlock Holmes: The Hunt pikeun Blackwood, Western Belles, Kabayang Simpenan Triple ekstrim Spin, Kabayang tina Fortune: ultra 5 Reels, Ted
  15. Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “keureutan” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun
  16. standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  17. Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  18. Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  19. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.