Sarat & Conditions Trustly Prize Draw

Sarat & Kaayaan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal ngajalankeun ti 00:01 24th Juli 2017 tepi 23:59 30th Juli 2017 (BST).
  • BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Dina raraga pikeun ilubiung dina “prize drawplayers must deposit a minimum of £20 using Trustly as their payment method during the promotional period to gain 1 entry ticket.
  • Every £20 that the player deposits will warrant 1 ticket into the draw. There is no maximum amount of tickets which a player can be awarded.
  • The “winners” of the “cash drop” will be chosen at random within 3 poé gawé ti tungtung promosi
  • Nu hadiah bakal dileler saperti kieu: 20x £100 cash prizes
  • Ieu pasanggiri téh hirup di sakuliah jaringan Nektan dina sababaraha casinos.
  • Prizes can take up to 3 poé gawe jadi credited ka akun Anjeun.
  • Once credited your prize remains valid for 28 poé. Should you not play during these 28 days we have right to remove the funds
  • Management cadangan hak withhold nu mana wae nu mayar promosi lamun percaya yén promosi geus abused jeung / atawa di mana istilah tawaran teu kaeusi.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.
  • For a free entry into the draw please send an email with the subject line “trustly” to VIP@nektan.com.
  • Gamble responsibly. For more info visit www.gambleaware.co.uk