Sarat jeung kaayaan Nepi ka £ 500 mana Daily

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip poean antara 00:01 jeung 23:59 15th-21 September 2016 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 jeung muter dina Genie Jackpots
  • A bonus tina 50% ti mimiti Anjeun deposit nepi ka maksimal £ 500 bakal ditambahkeun ka akun pamuter sacara.
  • Pikeun cocog pamuter kudu deposit ngagunakeun kode bonus “Genie”
  • promotion Ieu valid dina deposit kahiji unggal poé salila promosi
  • Pamaén nu ngabogaan hak pikeun cocog sakali salila periode promotion.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik. Winnings off bonus nu capped di 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.