Syarat sareng katangtuan – Rahasia Bonus Spins Christmas

Sarat & Kaayaan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal 7 aktip, 14th, 21st jeung 28th Désémber 2016 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit minimum tina £ 10.
  • A bonus tina 10 Spins bakal ditambahkeun ka akun anjeun.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun unggal poé periode promosi
  • Spins ieu bakal 10p patut jeung valid dina Rahasia tina Christmas ngan
  • Pamaén unggal bakal nampa maksimal 10 spins dina Rahasia tina Christmas dina deposit kahiji maranéhanana dina dina periode promotion.
  • Spins Free bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun
  • Ngan wagering dina kaulinan ieu: Starburst, Gonzo sacara Quest, Spin kembar, Spinata Grande, piramida, riches Piggy, South Park, Jack Hammer, kait Pahlawan, Dazzle Me, neon Stax, Dracula, Jack jeung The Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Bungsu Spins, Koi Putri, Mythic maiden, Sparks, stiker, magic portals, Blackjack klasik, buah Toko, kembang, Kukus Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Puting beliung Ladang ngewa, Subtopia, Jack Hammer 2, Jelegér badag, Man siluman, South Park 2 Reel rusuh, Raja liang, mahluk luar angkasa, ngagurilap, Pakarang N Roses, Master of Mystery, nyetir, Dirgahayu, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Lamun Babi Laleur, Motorhead, Rahasia Atlantis, Legenda Fairytale:Beureum Saté Hood, pamingpin militér:Kristal tina Power, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirementThe following wallets will contribute towards the wagering requirement and in this order: Cash real, Bonus terus FreeSpin Bonuses.Players anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • Mangga buka “sajarah akun mah” bagian pikeun nempoan sakabéh antrian bonus pending Anjeun.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 7 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, sésana dana bonus ti promosi ieu bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • standar Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.