Sarat jeung Kaayaan Weekly Senén mana

Syarat sareng katangtuan:

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip antara 00:01 jeung 23:59 5th, 12th, 19th jeung 26th September 2016 (GMT).
  • Jadi layak pikeun bonus nu, pamaén kudu deposit jeung wager a minimum £ 10 jeung muter mana wae game slot.
  • A bonus tina 100% ti mimiti Anjeun deposit nepi ka maksimal £ 50 bakal ditambahkeun ka akun pamuter sacara.
  • promotion ieu ngan bakal sah dina deposit kahiji Anjeun unggal poé periode promosi
  • Pamaén nu ngabogaan hak pikeun cocog sakali salila periode promotion.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik. Winnings off bonus nu capped di 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • standar Sarat & Kaayaan ngalamar.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
    kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.