Sarat jeung Kaayaan Big mana

Pamaén Anyar Ngan. 30x Syarat Wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Syarat sareng katangtuan

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • bonus Ieu bakal aktip 27 Oktober – 2nd November 2016 GMT.
  • Deposit nepi ka £ 1.000 pikeun meunangkeun 25% patandingan deposit bonus nepi ka £ 250 di kiridit Bonus Atawa deposit nanaon leuwih £ 1.000 tur meunangkeun 10% cocog nepi ka £ 250 dina hadiah duit tunai.
  • sks Bonus bakal dilakukeun ka akun Anjeun dina 3 poé gawé ti tungtung promosi.
  • syarat wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa nu mana wae nu winnings saluyu bisa ditarik.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina kaulinan slot urang.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • Ngan wagers dijieun dina kaulinan Money Real bakal nyumbang ka arah sarat wagering. Wagers dijieun dina Play Pikeun kaulinan Free moal cacah arah sarat wagering.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu.
  • Standar Sarat jeung Kaayaan panawaran.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar. kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.