Syarat sareng katangtuan – Karugian deui minggu sadaya slot - 10% nepi ka £ 100

Sarat Jeung Kondisi

  • promotion ieu ngan sadia pikeun Panyekel akun valid yuswa 18 atawa leuwih.
  • promotion ieu bakal aktip antara 19 – 25th Januari 2017 (GMT).
  • GMT teh sarua -9.30hrs ACST, -1hr ieu, PTZ + 8hrs.
  • Ngan Untung jeung Loss (P&L) kagiatan salila periode promotion bakal cacah arah kualifikasi pikeun karugian deui.
  • Karugian Back bakal dileler nurutkeun leungitna net (karugian duit nyata) dina sadaya kaulinan slot.
  • Pamaén kudu disimpen £ 10 dina periode promosi ka qualify.In kajadian nu net P Anjeun&L geus accrued leuwih £ 10 di karugian, anjeun bakal nampa hiji dorongan diitung di 10% tina karugian Anjeun dina kaulinan slot nepi ka maksimal £ 100.
  • karugian maksimum jumlah deui nyaéta £ 100 dina dana bonus.
  • syarat bonus wagering baku 30x jumlah bonus panawaran saméméh bonus atawa winnings pakait bisa ditarik.
  • Jumlah konversi maximum ti dana bonus bakal capped di 4X jumlah bonus dileler. dana Bonus ngarobah otomatis sakali wagering geus réngsé.
  • dana Bonus earned ti promosi ieu, ngan bisa dipaké pikeun ulin dina games.Wagers slot urang dina Blackjack jeung Roulette teu nyumbang kana ngurangan tina sarat wagering of balances bonus.
  • Ditarikna dana saméméh wagering geus réngsé bakal batal sagala bonus jeung nu winnings of dipake ieu pikeun akun.
  • Bonus bisa nyokot nepi ka 3 poé gawé ti tungtung promosi jadi credited ka akun Anjeun.
  • Sakali credited bonus Anjeun tetep sah pikeun 28 poé. Kudu teu ngalengkepan sarat wagering dina periode ieu, dana bonus sésana bakal dipiceun tina akun anjeun.
  • Pamaén anu ngingetkeun yen ngan hiji bonus bisa aktip iraha wae hiji waktu, mangga buka “akun abdi” bagian pikeun nempo sakabéh antrian bonus Anjeun.
  • Management cadangan hak pikeun ngabatalkeun, nungtungan atawa ngarobah nu mana wae nu kompetisi atawa promosi (atawa aturan tujuanana) iraha wae jeung tanpa béwara prior.
  • umum Syarat sareng katangtuan ngalamar.
  • kaputusan Management nyaéta final dina sagala kasus.